Nastrój przy ławeczce był przygnębiający bo nikogo tam nie zastałem a sama ławeczka była niedostępna przez zalegające przy niej pryzmy brudnego śniegu
Ale wiem ze ławeczka ma twardy charakter i cierpliwie czeka na GjwsD
77maka77 napisał(a):to było zajechać do mnie z drugiej strony na ciasto ;-)

lostpearl napisał(a):Czy ktoś wie, jak wygląda droga do Dzbenina i dalej? Dużo lodu, czy da się jechać?

KOJOT napisał(a):Cześć wszystkim,
ja jechałem 3.12 ok 18:00 przez rondo Radomskiego, wracałem z Tobolic. Rower Level A4 z 2010 z błotnikami - tylny błotnik przyczepiony do sztycy, na nogach szare lajkry, góra biało niebieski oltalion, na głowie kask.

KOJOT napisał(a):Mogłem to być ja bo mieszkam blisko BGZ a około 15 kończę pracę. Dla tych co mnie nie znają to przedstawiam się: jestem Karol Janczewski, jechałem Mega w Supraślu 2010 i załapałem bakcyla MTB. A propo Gjwsd to mam w swoim dzienniczku treningowym odnotowane, że "28.05.2010 przed Dzbeninem wyprzedziła mnie grupa okolo 5 rowerzystów (2 kobiety, 3 mężczyzn) jechali na rowerach trekingowych i kolarkach z błotnikami choć było sucho, ich tępo ok 30kmh , zachęcali bym jechał z nimi" jedź z nami-mówili-50km zrobimy" potem skręcili nie w moim kierunku.
"Trasa Ostrołęka"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość