Przeczekałem go do 17:34 i doszedłem do wniosku ze jak dojadę na ławeczkę to już chyba nikogo nie złapię.
Dzisiaj nie daruję,
muszę być ...
Zapraszam niezdecydowanych na spotkanie GjwsD.
"obcisły strój" nie jest obowiązkowy

Jeśli uda mi się załatwić siostrę do opieki nad szkrabami to wpadnę. Jestem tu do połowy sierpnia.
(5 osób) jedziemy do Supraśla jeżeli nam tylko samochód nie nawali, tak jak to wyszło przed Szydłowcem- ale z tego co wiem to dobrze, ze nie pojechaliśmy bo tam połowę trasy pokonywano pieszo. A straż pożarna w połowie trasy myła ludziom rowery.
i Szczytna 
Z Czarnowca kojarzęk8sad napisał(a):Niektórzy mnie tu kojarzą z Czarnowcai Szczytna
ale w Szczytnie byłem krótko i nawet ze wszystkimi z drużyny się nie widziałem.k8sad napisał(a):W Ostrołęce a raczej okolicach jestem gościem. Gdy ja siedzę z dzieciakami rodzice oporządzająJeśli uda mi się załatwić siostrę do opieki nad szkrabami to wpadnę. Jestem tu do połowy sierpnia.
Moja mała ekipa(5 osób) jedziemy do Supraśla jeżeli nam tylko samochód nie nawali, tak jak to wyszło przed Szydłowcem- ale z tego co wiem to dobrze, ze nie pojechaliśmy bo tam połowę trasy pokonywano pieszo. A straż pożarna w połowie trasy myła ludziom rowery.
Niektórzy mnie tu kojarzą z Czarnowcai Szczytna
k8sad napisał(a):Hej
Czytam was czasami i myślę aby się do was dołączyć. Ale niestety nie mam tak dobrej kondycji jak wy. Jeżdżę ze średnią 24km/h ok 30-40km dziennie. Poza tym godz mi nie bardzo odpowiada bo nie mam co wtedy z dzieciakami zrobić.![]()
A i jeszcze jedno: jedziecie do Supraśla na mazowie?

krulik25 napisał(a):Mam nadzieje że dzisiejszego treningu o 18:30 nie odwołają mimo złej pogody

Pijący_mleko napisał(a):krulik niczego nie odwołano, ale Ty i tak się nie zjawiłeś.
Zjawiło się 6 rowerzystów, po pół godzinie zostało 5 a na koniec jechało 7![]()
Dzisiaj (piątek) spotkanie o zwykłej porze czyli 17:30 - ławeczka ... tylko czy znajdę czas

i tendencyjnie wycięte z głównego artykułu ... ale co tam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość