fikcją.

Panzerjager44 napisał(a):Przeczytajcie sobie post wyżej bo nie chce mi się pisać.......
A na szosowców jestem po prostu W....iony. Chyba można napisać jedno zdanie nie mam czasu/nie przyjadę/to zły pomysł. Tak to nigdy się nie przejedziemy we własnym peletonie.....

Panzerjager44 napisał(a):Przeczytajcie sobie post wyżej bo nie chce mi się pisać.......
A na szosowców jestem po prostu W....iony. Chyba można napisać jedno zdanie nie mam czasu/nie przyjadę/to zły pomysł. Tak to nigdy się nie przejedziemy we własnym peletonie.....
)

ktoś potraktował to poważnie więc do żartów też tego nie dałem)
Źródło: http://polskanarowery.sport.pl/msrowery ... tarni.htmlDzisiaj, z cyklu "zupełnie niepotrzebne wynalazki rowerowe" mamy rower, który można owinąć wokół latarni.
Ten - zdaniem niektórych mediów - rewolucyjny wynalazek jest dziełem Kevina Scotta z Londynu.
Kevin, zasmucony faktem, że w Londynie dziennie kradzionych jest kilkadziesiąt rowerów, wymyślił rower, który dzięki jakiejś sprytnej technologii można po dojechaniu na miejsce owinąć wokół latarni. Po owinięciu wystarczy go już tylko... spiąć u-lockiem.
Jeśli ktoś wytłumaczy mi, czemu rower z ramą w kawałkach, owinięty wokół latarni i spięty u-lockiem miałby być lepszy od roweru ze sztywną ramą, przystawiony do latarni i przypięty do niej u-lockiem, owinę swój rower wokół latarni.

Pijący_mleko napisał(a):77maka77, twój nowy kask rowerowy jest z.a.r.ą.b.i.s.t.y
Obrazek
Tylko ta kamizelka trochę nie pasuje
Przybysze z Bliskiego Wschodu podbili Europę dzięki mleku
... W Europie sytuacja uległa jednak radykalnej zmianie i to nie tylko dlatego, że chłodniejszy klimat umożliwiał trochę dłuższe przechowywanie mleka. Nieliczni spośród rolników, którzy potrafili trawić laktozę dzięki drobnej mutacji, zaczęli pić świeże mleko, a także podawać je swoim dzieciom. Dzięki temu więcej dzieci dożywało do dorosłego wieku i mlekopije zaczęli się szybko mnożyć. W ciągu stu pokoleń ludzie z rzadkim niegdyś genem zdominowali całą Europę.
Dzieje podboju naszego kontynentu przez pijących mleko rolników naukowcy odtwarzają dzięki badaniom prowadzonym w ostatnich latach. Ogromną rolę odgrywają w nich analizy genetyczne i chemiczne. To one ujawniły ślady mleka na prehistorycznych naczyniach, nagłe rozmnożenie się ludzi z mutacją pozwalającą trawić laktozę, brak krzyżowania się przybyszów z Bliskiego Wschodu z pierwotnymi mieszkańcami Europy, a także pochodzenie pierwszych europejskich rolników i ich zwierząt. ...
Czytaj cały artykuł ...

77maka77 napisał(a):Chłopaki dajcie sobie z tym spokój . Pocił się w tym jakiś murzyn pederasta a ludzie się cieszą że mają koszulkę za 5 zł.
Taka odzież ma przeważnie temperaturę prania 30 stopni pranie ręczne. Zeby to było bezpieczne dla skóry trzeba by wręcz coś takiego wygotować a zazwyczaj traci to wtedy wszystkie właściwości oddychające i termoaktywne już nie mówiąc o odzieży z membraną ze się zwija w takiej temperaturze. Zaoszczędzone pieniądze trzeba będzie w przyszłości przeznaczyć na dermatologa. ale może się nie znam .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość