krulik25 napisał(a):Ja,
pewnie dlatego że ma do mnie minute drogi?
Do karolbiegacz:
Niema tyle czasu studiuje!

karolbiegacz napisał(a):Możemy pisać bez opamiętania i nie będzie nam zwracał uwagi, ze to nie ten temat
karolbiegacz napisał(a):Jeśli ktoś jest za tym aby Pijący_Mleko miał co czytać po powrocie - niech napisze wierszyk o NIM
Nie będę wybierał bo wszystkie są dobre.karolbiegacz napisał(a):Pijący wróci to będzie musiał wybrać, który się najbardziej spodobał
Masz przechlapanekrulik25 napisał(a):A ja was miałem pilnować i was nie upilnowałem na polecenie pijącego_mleko,
jak ja się mu teraz pokarze na oczy
Musicie mnie teraz kryć.

netka napisał(a):Pijący mleko na forum nie gości
i nie ma z kim pojeździć w ciemności

Chociaż ono całkiem sprawnie się rusza. Może czasem ktoś wsadzi kij między tryby, ale zębatki forum ma jeszcze młode, więc sobie dzielnie z kijami radzi 

A o czym pisać jak 90% forumowiczów odstawiła rowery na zimę.lostpearl napisał(a):Ty Pijący nie bądź taki obrażalski, tylko sam zapodaj jakaś inicjatywę na rozruch forum
i muszę się trochę oszczędzać aby w przyszłości coś mieć do powiedzenia na forum.

Może lepiej się nie wychylać bo jak wróci to karze nam pić mleko
a to nie jest byle co. Na samą myśl dostaje srac... no tego jak mu tam rozwolnienia.
... wróciłem

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość