Spędzało się kiedyś w Gdyni sporo czasu...
Panzerjager44 napisał(a):Miło miSpędzało się kiedyś w Gdyni sporo czasu...

jojas napisał(a):Co następny? wariant odpowiedzi czy tez odpowiadający? Myślę że Twoja wypowiedź była tendencyjna i nieobiektywna w związku z tym nie przyjmuje jej do wiadomości.

, gula (był wkurzony i zżerała go zazdrość)
, zegarek (bez wyjaśnień)
. W dwóch pierwszych przypadkach reakcja te były związane z z faktem ujrzenia CUDOWNYCH (nie wiem dlaczego przecież nie były to np: buty siedmiomilowe) butów kolarskich. Tak naprawdę nie rozumiem dlaczego, bo Autor napisał "Technologia wykonania butów podobno była sprawdzana w warunkach bardzo, bardzo, ale to bardzo ekstremalnych, w USA (NASA), (CSI), (KDL), (RTV) itd. " czyli nie buty były sprawdzane w bardzo, bardzo ekstremalnych warunkach ale technologie. Otóż pragnąłbym zwrócić uwagę iż z podobnych technologi korzystamy na co dzień. Przykład: nagrywarka CD (technologia związana z monokryształami, światłem monochromatycznym, silnikami krokowymi, magnesami neodymowymi, że już nie wspomnę o technologiach zapisu informacji itd itp). Czyli można z tego wysnuć wniosek, że celem autora było wzbudzenie t. zw. taniej sensacji poprzez wzbudzenie niezdrowej ciekawości niczego nie świadomej społeczności cyklistów, co oczywiście mu się nie udało gdyż społeczność cyklistów przez niektórych zwana kolarzami jest w pełni świadoma i nie z nimi takie numery Autorze.
A teraz odpowiedz na pytanie:
Innymi słowy chodziło mu o zabicie czasu. 
jojas napisał(a):Autor miał zbyt wiele wolnego czasu i pisał t. zw głupoty (podobnie jak ja teraz) bo to z nudów to ludziom się we łbach przewraca.Innymi słowy chodziło mu o zabicie czasu.
)

Trudno jest oczekiwać odpowiedzi na nie zadane pytanie, ale widocznie i tak też mozna 
jojas napisał(a):A przepraszam pytanie brzmiało " o co chodziło autorowi?" a nie co to za buty?Trudno jest oczekiwać odpowiedzi na nie zadane pytanie, ale widocznie i tak też mozna

karolbiegacz napisał(a): Bo Ty zapewne o tym nie słyszałeś ani tego nie widziałeś (co działo się z tym obuwiem).

jojas napisał(a):karolbiegacz bo mi się wyczerpuje. Nie wiem jeszcze czy cierpliwość czy też pomysły na prawidłoweodpowiedzi.

jojas napisał(a):lostpearl napisał(a): Dawaj odpowiedź KaroluB.
Czy aby literka B w tym poście na pewno oznaczała Biegacza? czy też cosik innego?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość