kolejna niewłaściwa odpowiedź.
zgadujemy dalej

jojas napisał(a):Mam pytanie. Czy my na pewno odpowiadamy na pytanie Autora zagadki?

karolbiegacz napisał(a):jojas napisał(a):Mam pytanie. Czy my na pewno odpowiadamy na pytanie Autora zagadki?
no właśnie nie

jojas napisał(a):Co karolbiegacz, zagadka za trudna bo odpowiedzi brak

Bardzo śmiesznekarolbiegacz napisał(a): to chyba nie Ostrołęka?
jojas napisał(a):Proponuje droge eliminacji.
Nie jest to Barcelona, NY, LA, Moskwa, Irkuck, Lima, Pekin, Nissafost, Dallas, Wenecja, Teby, Panama.

Za jakieś 2 (do potęgi 53) dni prawdopodobnie będziemy blisko trafnej odpowiedzi a wtedy ha ha Trafiony zatopiony. 
jojas napisał(a):Kurcze, karolbiegaczu co Ty taki niekumaty? Zamiast zadawać naiwne pytania gdzie to? napisz gdzie to nie jest. Trafić łatwiej i zawęża się krąg poszukiwań.Za jakieś 2 (do potęgi 53) dni prawdopodobnie będziemy blisko trafnej odpowiedzi a wtedy ha ha Trafiony zatopiony.

karolbiegacz napisał(a):jojas napisał(a):Kurcze, karolbiegaczu co Ty taki niekumaty? Zamiast zadawać naiwne pytania gdzie to? napisz gdzie to nie jest. Trafić łatwiej i zawęża się krąg poszukiwań.Za jakieś 2 (do potęgi 53) dni prawdopodobnie będziemy blisko trafnej odpowiedzi a wtedy ha ha Trafiony zatopiony.
ale o co chodzi?

jojas napisał(a):karolbiegacz napisał(a):jojas napisał(a):Kurcze, karolbiegaczu co Ty taki niekumaty? Zamiast zadawać naiwne pytania gdzie to? napisz gdzie to nie jest. Trafić łatwiej i zawęża się krąg poszukiwań.Za jakieś 2 (do potęgi 53) dni prawdopodobnie będziemy blisko trafnej odpowiedzi a wtedy ha ha Trafiony zatopiony.
ale o co chodzi?
Obawiam się, że nie bardzo rozumiem

ha ha - teraz ja wygrałemkarolbiegacz napisał(a):
[/quote]
jojas napisał(a): Za jakieś 2 (do potęgi 53) dni prawdopodobnie będziemy blisko trafnej odpowiedzi a wtedy ha ha Trafiony zatopiony.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość