I tak możemy sie tytułować/tytuować (jak kto woli
)
SROC(K) Team
Co Wy na to?
)

Khaav napisał(a):hmmm
Co do manetek to bym sobie poradził najwyżej bym zamówił kiedyś klamkomanetki
Albo uchwyty zwykłe tak jak mam w swojej starej kolarzówce
ale poprostu raczej nie miałbym ci czym za nią zapłacić bo ostatnio jestem spłukany ;(
Zwyczajnie w swiecie wydałem za dużo forsy na prezent dla mojej dziewczyny.

octane1 napisał(a):
Fajne gadżety, dają sporo możliwości w pewnych okolicznościach

Panzerjager44 napisał(a):octane1 napisał(a):
Fajne gadżety, dają sporo możliwości w pewnych okolicznościach
rozwalacie mnie. Leżę i kwiczę![]()
![]()
![]()
dotknąłeś tylko drugiej części tematu

lostpearl napisał(a):Panzer do nogi!

Panzerjager44 napisał(a):lostpearl napisał(a):Panzer do nogi!
tup, tup, tup,... kochanie

Prezent ma na celu przede wszystkim dowartościowanie ofiarodawcy a nie sprawienie przyjemności obdarowanemuŚwitezianka napisał(a):Nie wszystkie dziewczyny lubią prezenty, dla mnie prezent to łapówka
. A druga część Twego stwierdzenia jest dość obraźliwa dla tych co obdarowują niewiasty. Bo jeżeli to jest łapówka to jakie jest świadczenie zwrotne?jojas napisał(a):Prezent ma na celu przede wszystkim dowartościowanie ofiarodawcy a nie sprawienie przyjemności obdarowanemuŚwitezianka napisał(a):Nie wszystkie dziewczyny lubią prezenty, dla mnie prezent to łapówka. A druga część Twego stwierdzenia jest dość obraźliwa dla tych co obdarowują niewiasty. Bo jeżeli to jest łapówka to jakie jest świadczenie zwrotne?
Strój PANI mikołaj, zestaw małego policjanta i Klej do drewna 

octane1 napisał(a):jojas napisał(a):Prezent ma na celu przede wszystkim dowartościowanie ofiarodawcy a nie sprawienie przyjemności obdarowanemuŚwitezianka napisał(a):Nie wszystkie dziewczyny lubią prezenty, dla mnie prezent to łapówka. A druga część Twego stwierdzenia jest dość obraźliwa dla tych co obdarowują niewiasty. Bo jeżeli to jest łapówka to jakie jest świadczenie zwrotne?
Jak to jakie, normalnie full wypasStrój PANI mikołaj, zestaw małego policjanta i Klej do drewna

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość