Kierunek Długosiodło jest atrakcyjny ... ale ja w ten weekend na 80 % odpadam.adm napisał(a):Są chętni na niedzielę? Może tym razem wybierzemy się gdzieś na południe, na przykład do Długosiodła?
Mazury czekają a szczególnie jezioro Śniardwy.

Kierunek Długosiodło jest atrakcyjny ... ale ja w ten weekend na 80 % odpadam.adm napisał(a):Są chętni na niedzielę? Może tym razem wybierzemy się gdzieś na południe, na przykład do Długosiodła?
Niestety tym razem z krulikiem25 leniuchowaliśmymercury napisał(a):Wybierasz się może na Śniardwy rowerem???
Propozycja ciekawa ... tylko z urlopem w tym miesiącu będzie ciężko.mercury napisał(a):Niedługo,może nawet w następnym tygodniu wybieram się na mazury w okolice Mrągowa z namiotem na dziko.
Zapraszam chętnych.
Zazanczam ja nie jeżdzę wyczynowo tylko turystycznie:) czyli po drodze zawsze jakieś zwiedzanie ciekawych miejsc,
Na Warmii i Mazurach najbardziej lubię cmentarze ewangelickie takie w lesie
kapec007 napisał(a):Jest jakiś wyjazd MTB albo coś w stylu treningu bo jestem chętny bardzo. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz w tej sprawie. Moja propozycja to jutro rano do Goworowa - tak koło 7.30 jak są chętni to pisać na forum maila (m_dudzisz@o2.pl) lub sms (508 306 3296). Jestem w Ostrołęce do wtorku więc to jedyna okazja
. Pozdrawiam
A może by tak więcej szczegółów ... oczywiście w odpowiednim temacie ... im wcześniej napiszecie to może skuszą sie na tę imprezę także Ci którzy forum tylko czytają.karolbiegacz napisał(a):W niedzielę (15 sierpnia)- szosowcy mają w planie Czasówkę na 15km.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość