krulik25 napisał(a):Ja muszę organizatora zmartwić, ma rower w serwisie i nie wiadomo czy do wieczora mi go złożą
kupię Ci okulary ... bo dokładnie nie czytasz co napisałemkrulik25 napisał(a):... a na drugim obawiam się że za wami nie zdąrzę
Pijący napisał(a):Formuła spotkania:
Trasa - 20-30 km (może być skrócona lub wydłużona na prośbę uczestników spotkania)
Tempo - komfortowe ... powolne (spacerowe)
Strój - najlepiej taki w jakim każdy czuje się najlepiej
Pojazd - dowolny (napędzany siłą mięśni) ... preferowany jest pojazd chociaż odrobinę przypominający rower
Pijący_mleko napisał(a):kupię Ci okulary ... bo dokładnie nie czytasz co napisałemkrulik25 napisał(a):... a na drugim obawiam się że za wami nie zdąrzęPijący napisał(a):Formuła spotkania:
Trasa - 20-30 km (może być skrócona lub wydłużona na prośbę uczestników spotkania)
Tempo - komfortowe ... powolne (spacerowe)
Strój - najlepiej taki w jakim każdy czuje się najlepiej
Pojazd - dowolny (napędzany siłą mięśni) ... preferowany jest pojazd chociaż odrobinę przypominający rower
jojas napisał(a):krulik25 napisał(a):Ja muszę organizatora zmartwić, ma rower w serwisie i nie wiadomo czy do wieczora mi go złożą
Nie jestem co prawda organizatorem ale zmartwiłeś mnie okrutnie Więcej marchewki dla mnie
krulik25 napisał(a):jojas napisałjojas napisał(a):krulik25 napisał(a):Ja muszę organizatora zmartwić, ma rower w serwisie i nie wiadomo czy do wieczora mi go złożą
Nie jestem co prawda organizatorem ale zmartwiłeś mnie okrutnie Więcej marchewki dla mnie
CO nie dopuszczę do tego, BĘDĘ choć bym miał biec!!!
a co do okularów to możesz mi kupić bo mi się ostatnie rozwaliły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość