, być może ja będę musiał zawieźć Darusię na zajęcia w Oce, które kończą się o 17:30. Ale to będę wiedział dopiero w piątek w dzień.
EDIT: Pada, mokro, dzisiaj nie wychodzę na rower!
, być może ja będę musiał zawieźć Darusię na zajęcia w Oce, które kończą się o 17:30. Ale to będę wiedział dopiero w piątek w dzień.
to prawie jak Lelis MTB w pierwotnej wersji
- godz. 10:30 przy stadionie w Lelisie - zapraszamy wszystkich chętnych do zapoznania się z trasą, tempo będzie bardzo umiarkowane - po sobotnim treningu 
tak już poważnie szykuje się piękna trasa, będą single, szutry, górki i leśne drogi i co najważniejsze mało piasku trudnego do przejechania, tylko jedna górka mało dostępna do przejechania - wczoraj Bartek podjechał - czyli do przejechania
JechAnek napisał(a):Nie będę się zbytnio rozpisywał, w skrócie to objechanie 1 raz ( słownie: jeden raz) trasy - wyszło nam ok. 23 km - zajęło nam wczoraj 3 godziny![]()
![]()
.

W takim tempie wypatrzyłbym miejsca na stanowisko strzeleckieJechAnek napisał(a):Nie będę się zbytnio rozpisywał, w skrócie to objechanie 1 raz ( słownie: jeden raz) trasy - wyszło nam ok. 23 km - zajęło nam wczoraj 3 godziny![]()
![]()

.W takim tempie wypatrzyłbym miejsca na stanowisko strzeleckie

...

kilkanascie km gorek w tym z 5 km singli

octane1 napisał(a):Siemanko
Szkoda, ze nie wykorzystaliscie moiej starej trasy treningowej miedzy Gibalka a Dlugim Katemkilkanascie km gorek w tym z 5 km singli
![]()
Pozdrawiam Stara Ekipe
Sorki za blendy-nie mam polskich znakow na kompie

karolbiegacz napisał(a):octane1 napisał(a):Siemanko
Szkoda, ze nie wykorzystaliscie moiej starej trasy treningowej miedzy Gibalka a Dlugim Katemkilkanascie km gorek w tym z 5 km singli
![]()
Pozdrawiam Stara Ekipe
Sorki za blendy-nie mam polskich znakow na kompie
Mirek zapraszamy na wyścig - na pewno będą i Twoje górki na tej trasie
najpierw operacja kolana, potem do Polski a dopiero potem na rower

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości