Powrót do Ostrołęka Cycling Team
Dyżurna Blondi napisał(a):Witam.
Mam pytanie do zarządu OCT dotyczące zasad jego funkcjonowania oraz działalności.
Nie jest to tylko i wyłącznie moje pytanie ale wypowiadam się w imieniu większej ilości osób, nie tylko członków OCT ale i kibiców oraz startujących.
Co OCT może zrobić dla promocji oraz wsparcia naszego młodego kolegi Artura?
Czy znalazłyby się fundusze z opłacanych składek na dofinansowanie chociaż kilku brakujących startów w tym sezonie i w tym roku dla Artura Budnego?
Kilku członków oraz kibiców, którzy jak do tej pory pomagają chłopcu jak tylko mogą i na ile mogą nie będą robić tego w nieskończoność.
Prośbę motywuję tym że chłopak poza tym że się stara a nawet bardzo się stara i mu zależy to odnosi faktyczne sukcesy.
Nie tylko staje na pudłach ale i zależy mu na tym by godnie prezentować swoje barwy.
Trzeba byłoby widzieć z jaką dumą krążył na rozgrzewce i po wyścigu w ubraniu flagowym by wiedzieć że warto.
Trzeba być obok by widzieć dumę z jaką prezentował barwy na pudle.
Zasłużył własny struj w firmowych barwach.
Z racji ewentualnych problemów mogących wystąpić z dorobieniem pojedynczego stroju postanowiliśmy aby chociaż w ten sposób wynagrodzić starania młodego kolarza z naszej grupy i umożliwić mu zakończenie sezonu.
A najważniejsze by widać było że docenia się starania kolarzy ciężko pracujących na sukcesy OCT.
Nie znam szczegółów dotyczących zasad działania sponsoringu w OCT ale jeśli składki są wykorzystywane inaczej to z pewnością OCT ma sponsorów i taki drobiazg jak ulgowe opłaty startowe, nie powinien być dla zarządu problemem.
Proszę zarząd o wypowiedzenie się na temat oraz przedstawienie jakie ma oficjalne stanowisko w tej sprawie.
W imieniu grupy:
Edyta.

Tym bardziej, że jesteś osobą z zewnątrz
/

Wracając jednak do tematu to proponuje aby ci co mogą pomóc innym pomagali z własnej nieprzymuszonej woli. Niech pomagają nie dla chwały i sławy
ale dlatego że chcą. Zrozumiałe?

octane1 napisał(a):Jako prawdziwy OCT-anowiec - jedzący krowy, nie pijący mleka,
.octane1 napisał(a): nie rozumiem Twojego mocno napastliwego atakowania zarządu OCTTym bardziej, że jesteś osobą z zewnątrz
octane1 napisał(a):Osoby/Firmy/Instytucje, które chcą wesprzeć Młode Talenty startujące w barwach OCT proszone są o kontakt lub bezpośrednią wpłatę z dopiskiem na jaki cel/zawodnika jest przelana kwota![]()
Dane i kontakt:
Stowarzyszenie Rowerowe Ostrołęka Cycling Team
ul. Piłsudskiego 25/27
07-410 Ostrołęka
NIP: 7582346816
REGON: 142988429
Nr konta bankowego 83 2030 0045 1110 0000 0214 0080
tel. 660 49 98 98 /dzwonić nic się nie bać/
e-mail: OCT.Ostroleka@gmail.com
octane1 napisał(a):Dyżurna Blondi mam nadzieję, że jako osoba tak mocno zaangażowana dasz dobry przykład
octane1 napisał(a): Tym bardziej, że jesteś osobą z zewnątrz
Czy zarząd OCT jest przewrażliwiony, łatwo się obraża na najmniejsze słowa krytyki ?
Kiedy ostatnio zarząd wspierał lub przynajmniej kibicował aktywnym członkom ?
Co zarząd robi, by utrzymywać kontakt z pozostałymi członkami ?
Co robi zarząd, by jej członkowie czuli się dumni ze są w stowarzyszeniu ?
Czy jedyna aktywność zarządu, to szpanowanie strojami klubowymi na wycieczkach ?
Czy zarząd dąży swoją działalnością do upadku stowarzyszenia ?
Jeżeli członkowie zarządu nie mają wizji na rozwój stowarzyszenie, nie mają sił na jego prowadzenie to, kiedy zrezygnują i przekażą zarządzanie w ręce osób, które potrafią to robić ?
Może by nareszcie zakończyli tę farsę i oszczędzili innym wstydu ?
jojas napisał(a):Konkluzja z tego taka "nie pytaj się co ....... może zrobić dla ciebie, ale co ty możesz zrobić dla ..." innymi słowy przestać piep...ć a zacząć działać konstruktywnie.
, z zmożliwości jakie daje forum też nie kozystają.
Piaskowa Wiedźma napisał(a):Panie jojas powtarzasz się pan
Piaskowa Wiedźma napisał(a):jojas napisał(a):Konkluzja z tego taka "nie pytaj się co ....... może zrobić dla ciebie, ale co ty możesz zrobić dla ..." innymi słowy przestać piep...ć a zacząć działać konstruktywnie.
Spory tekst, pełny morałów i nauczycielskich pouczeń. Ale by coś zacytuję: "konstruktywnego" wnosił ?
W tego co widać wiele osób robi dużo, tylko wśród tych osób nie zarządu OCT.
To małe stowarzyszenie, ale kiedy zarząd rozmawiał z podstawowymi członkami ?
( wiem , rzadko rozmawia)
Zdaje się pogubili numery telefonów bo inaczej trudno to wytłumaczyć, z zmożliwości jakie daje forum też nie kozystają.
. Ale to taka mała dygresja. Wszedłem na stronę OCT i o dziwo znalazłem tam nr kontaktowy i to bez zbytniego wysiłku. Albo jestem wybitnie inteligentny albo miałem farta, pewnie niestety to drugie
. A tak na poważnie to skoro ja mam numery około połowy członków OCT w tym i członków Zarządu OCT a pewnie i Komisji Rewizyjnej OCT to śmiem przypuszczać że kontakty między członkami OCT są możliwe. Przypuszczam że (o zgrozo) możliwe jest, że podstawowy członek może zadzwonić do (teraz to pewnie mnie poniosło) samego Prezesa OCT.Dziwne ale nie miałem zamiaru bronić Zarządu OCT, powiem więcej nie bronię Zarządu OCT. Po prostu nie lubię pieniactwa a tego typu "pyskówki" do niczego nie prowadzą i są przygnębiające.Panie jojas, dlaczego pan bronisz bierność zarządu OCT, gdy tyle osób nawet z poza OCT czynnie pracuje dla dobra stowarzyszenia.
Członkowie stowarzyszenia na pewno zadają sobie pytanie:
Czy leci z nami pilot ?
..." czwartkowego spotkania"...???.

Powrót do Ostrołęka Cycling Team
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość