Powrót do Mazovia MTB Marathon
mysterious napisał(a): kolarz99 , na co Ty liczysz, że może ktoś Cię będzie błagał o wstąpienie do drużyny? Wątpię. Są inni, bardziej chętni i mniej konfliktowi. Jeśli kiedykolwiek zależałoby Ci na wstąpieniu do drużyny to raczej Ty powinieneś zabiegać o wzajemne poznanie, a nie drużyna, czy tam Panzerjager44. Tu chyba chodzi o Twoją urażoną dumę, że nie mogłeś zadecydować przy podejmowaniu decyzji (np. w sprawie logo), ale w sumie dlaczego mógłbyś móc, jeśli nawet nie jesteś członkiem?
PS. ja tu się na tym forum w ogóle nie udzielam, ale przeglądam i jak widzę takich ludzi to muszę ich ukrócać, przepraszam.
Panzerjager44 napisał(a):Jeśli myślisz że nasze całe rowerowanie to tylko ściganie to przepraszam Cie bardzo ale źle trafiłeś i musisz sobie znaleźć raczej inne forum. Moze z tego powodu nie potrafimy sie dogadać. Napinasz cały czas atmosferę. Zupełnie niepotrzebnie. Sprawa jest bardzo dla mnie prosta. jesli chcesz strtowac w OCT (a chyba to twój priorytet) to musisz sie dogadać z prezesem stowarzyszenia. Innej drogi nie ma. Jeśli sie nie dogadasz tzn. nie przekonasz mnie że można Ci zaufać, jestes w miare zrównoważony i bedziesz wszystkich szanował w drużynie no to wybacz ale nigdy koszulki OCT nie założysz. Nie chcę cię tym postem obrażać czy inne takie historie. Stawiam sprawę jasno bo naprawde mam dośc słownych przepychanek na forum.
octane1 napisał(a):Jak napisał pan Łukasz W. ,,To ja powinienem być atrakcyjny dla klubu bo nic nie chce od klubu tylko dać mu punkty na kolejnych edycjach Mazovii, a tym czasem moje punktu dla klubu sie marnują " straciliśmy niebagatelną liczbę 261,02 punktów w tym sezonie nie zezwalając na starty w naszych "barwach" panu W , w klasyfikacji generalnej straciliśmy trzy pozycjeW związku z tym pojadę do Szczytna i odrobię stratę
Powrót do Mazovia MTB Marathon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość