Mazovia MTB Marathon 2011 - RAWA

Powrót do Mazovia MTB Marathon

Postprzez Panzerjager44 » 13 cze 2011, o 14:29

Cóż Maka twoja konkluzja wydaje się słuszna. Mimo szczerych chęci nie wiem jak z tym człowiekiem rozmawiać.....
Life is too short to ride a shit bike
Panzerjager44
-#OCT

Zdjęcia: 157
Podziękował: 258
Otrzymał podziękowań: 142

Postprzez kolarz99 » 13 cze 2011, o 14:36

Grupa trzymajaca włądze ...:) rozumiem
Nie otworzysz drzwi dopóki nie otworzysz zasuw... nie ma dróg na skróty, nie ma....
kolarz99
Bywalec

Podziękował: 1
Otrzymał podziękowań: 6

Postprzez kolarz99 » 13 cze 2011, o 14:38

Powiem jeszcze jedno Miło że w końcu będziesz się ścigał
Nie otworzysz drzwi dopóki nie otworzysz zasuw... nie ma dróg na skróty, nie ma....
kolarz99
Bywalec

Postprzez Panzerjager44 » 13 cze 2011, o 14:40

No nie jest to takie pewne z przyczyn niezależnych ode mnie, ale np startuje 18 czerwca na naszym podwórku w Czarnowcu. Także w Szczytnie byc może wystartuje.
Panzerjager44
-#OCT

Postprzez kolarz99 » 13 cze 2011, o 14:57

Ja sie staram ścoigać Mazovię, jade też na 6 dniowe katorgii na sudety MTB Chalnege potem Gwiazde robie w tym roku, odpuszczam tylko Toruń.
kolarz99
Bywalec

Postprzez mysterious » 13 cze 2011, o 21:15

kolarz99 , na co Ty liczysz, że może ktoś Cię będzie błagał o wstąpienie do drużyny? Wątpię. Są inni, bardziej chętni i mniej konfliktowi. Jeśli kiedykolwiek zależałoby Ci na wstąpieniu do drużyny to raczej Ty powinieneś zabiegać o wzajemne poznanie, a nie drużyna, czy tam Panzerjager44. Tu chyba chodzi o Twoją urażoną dumę, że nie mogłeś zadecydować przy podejmowaniu decyzji (np. w sprawie logo), ale w sumie dlaczego mógłbyś móc, jeśli nawet nie jesteś członkiem?

PS. ja tu się na tym forum w ogóle nie udzielam, ale przeglądam i jak widzę takich ludzi to muszę ich ukrócać, przepraszam.
mysterious
Stały Bywalec

Podziękował: 14
Otrzymał podziękowań: 11

Postprzez kolarz99 » 13 cze 2011, o 21:33

mysterious napisał(a): kolarz99 , na co Ty liczysz, że może ktoś Cię będzie błagał o wstąpienie do drużyny? Wątpię. Są inni, bardziej chętni i mniej konfliktowi. Jeśli kiedykolwiek zależałoby Ci na wstąpieniu do drużyny to raczej Ty powinieneś zabiegać o wzajemne poznanie, a nie drużyna, czy tam Panzerjager44. Tu chyba chodzi o Twoją urażoną dumę, że nie mogłeś zadecydować przy podejmowaniu decyzji (np. w sprawie logo), ale w sumie dlaczego mógłbyś móc, jeśli nawet nie jesteś członkiem?

PS. ja tu się na tym forum w ogóle nie udzielam, ale przeglądam i jak widzę takich ludzi to muszę ich ukrócać, przepraszam.

Znowu Genialny komentarz kogoś kto sie pewnie nawet nie ściga.
kolarz99
Bywalec

Postprzez Panzerjager44 » 13 cze 2011, o 21:56

Jeśli myślisz że nasze całe rowerowanie to tylko ściganie to przepraszam Cie bardzo ale źle trafiłeś i musisz sobie znaleźć raczej inne forum. Moze z tego powodu nie potrafimy sie dogadać. Napinasz cały czas atmosferę. Zupełnie niepotrzebnie. Sprawa jest bardzo dla mnie prosta. jesli chcesz strtowac w OCT (a chyba to twój priorytet) to musisz sie dogadać z prezesem stowarzyszenia. Innej drogi nie ma. Jeśli sie nie dogadasz tzn. nie przekonasz mnie że można Ci zaufać, jestes w miare zrównoważony i bedziesz wszystkich szanował w drużynie no to wybacz ale nigdy koszulki OCT nie założysz. Nie chcę cię tym postem obrażać czy inne takie historie. Stawiam sprawę jasno bo naprawde mam dośc słownych przepychanek na forum.
Panzerjager44
-#OCT

Postprzez kolarz99 » 14 cze 2011, o 07:16

Panzerjager44 napisał(a):Jeśli myślisz że nasze całe rowerowanie to tylko ściganie to przepraszam Cie bardzo ale źle trafiłeś i musisz sobie znaleźć raczej inne forum. Moze z tego powodu nie potrafimy sie dogadać. Napinasz cały czas atmosferę. Zupełnie niepotrzebnie. Sprawa jest bardzo dla mnie prosta. jesli chcesz strtowac w OCT (a chyba to twój priorytet) to musisz sie dogadać z prezesem stowarzyszenia. Innej drogi nie ma. Jeśli sie nie dogadasz tzn. nie przekonasz mnie że można Ci zaufać, jestes w miare zrównoważony i bedziesz wszystkich szanował w drużynie no to wybacz ale nigdy koszulki OCT nie założysz. Nie chcę cię tym postem obrażać czy inne takie historie. Stawiam sprawę jasno bo naprawde mam dośc słownych przepychanek na forum.

No i teraz myślę że cała Grupa ma nad czym myśleć, dzięki p. Przemku że w końcu określiłeś swoje priorytety.

P.S. Koszulki jak nie było tak nie ma, jak nie ściganie to co, jeżdżenie z panem prezesem na treningi i to tylko szosowe hehehehehe Przepraszam faktycznie się pomyliłem. A może OCT to obozy kajakowe, rajdy harcerskie, wspólne łowienie ryb....no nieźle namieszałem bo myślałem że to grupa kolarska, ale pan prezes mnie oświecił i już wszystko wiem.

Czuwaj waruj pilnuj stołka....:) ja idę potrenować :)
kolarz99
Bywalec

Postprzez Panzerjager44 » 14 cze 2011, o 08:45

Także drogi kolarzu99 powodzenia w szukaniu innej druzyny. Hej!
Panzerjager44
-#OCT

Postprzez octane1 » 14 cze 2011, o 18:57

Jak napisał pan Łukasz W. ,,To ja powinienem być atrakcyjny dla klubu bo nic nie chce od klubu tylko dać mu punkty na kolejnych edycjach Mazovii, a tym czasem moje punktu dla klubu sie marnują " straciliśmy niebagatelną liczbę 261,02 punktów w tym sezonie nie zezwalając na starty w naszych "barwach" panu W , w klasyfikacji generalnej straciliśmy trzy pozycje ;) W związku z tym pojadę do Szczytna i odrobię stratę :P
octane1
-#OCT

Zdjęcia: 45
Podziękował: 31
Otrzymał podziękowań: 72

Postprzez kolarz99 » 14 cze 2011, o 20:01

octane1 napisał(a):Jak napisał pan Łukasz W. ,,To ja powinienem być atrakcyjny dla klubu bo nic nie chce od klubu tylko dać mu punkty na kolejnych edycjach Mazovii, a tym czasem moje punktu dla klubu sie marnują " straciliśmy niebagatelną liczbę 261,02 punktów w tym sezonie nie zezwalając na starty w naszych "barwach" panu W , w klasyfikacji generalnej straciliśmy trzy pozycje ;) W związku z tym pojadę do Szczytna i odrobię stratę :P

Strata punktowa OCT

Sierpc - 306 pkt
Legionowo - 62 pkt
Olsztyn - 91 pkt
Rawa Maz. - 306 pkt

Suma: 765 pkt

Pozycja OCT po dodaniu moich puktów w okolicach 38 miejsca dziś jest 49. BRAVO dla tego co to liczył. nie wspomnę tego że w sierpcu był tylko jeden człowiek.

Wbrew pozorom umiem liczyć

Nawet jeśli was wszystkich wkur...to i tak osiagnę sukces bo ruszycie wkońcu dupy i zaczniecie się ścigać a nie tylko jarać się stowarzyszeniem
kolarz99
Bywalec

Postprzez wiktorioss » 14 cze 2011, o 21:36

powodzenia, ale już zamilcz ok?
wiktorioss
Stały Bywalec

Podziękował: 8
Otrzymał podziękowań: 10

Poprzednia strona

Powrót do Mazovia MTB Marathon