humbert napisał(a):Jestem za. Tylko napisz się czy tak się stanie.
Jestem za...
lecz ja pewnie będę w piątek o 18:00 w Serafinie.
Ktoś wczoraj był? (14.07.2016)
humbert napisał(a):Jestem za. Tylko napisz się czy tak się stanie.

serav napisał(a):Mam nadzieję że w ten czwartek frekwencja nie zawiedziei będzie nas wyjątkowo dużo by przepalić nogę przed czasówką w Serafinie

pawel-rower napisał(a):Pogoda na jutro zapowiada się "pikna". Ja mam nadzieję, że nikt nie będzie się krył ze swą formą przed Serafinem i przyjedzie na WSC. Trasa trochę odzwyczaiła się od kolarzy - tym bardziej przydał by się jakiś rekordek frekwencji.

karolbiegacz napisał(a):pawel-rower napisał(a):Pogoda na jutro zapowiada się "pikna". Ja mam nadzieję, że nikt nie będzie się krył ze swą formą przed Serafinem i przyjedzie na WSC. Trasa trochę odzwyczaiła się od kolarzy - tym bardziej przydał by się jakiś rekordek frekwencji.
trzeba dziś być !
A frekwencja ...są wakacje, jak będzie mniej niż 18 osób to stracę nadzieję że ktoś oprócz nas poważnie jeździ na rowerze 

Pijący_mleko napisał(a):https://www.facebook.com/Klub-Kolarski-24h-341250762652194/photos/?tab=album&album_id=908149642628967
Obrazek
Niestety ucięło Wiesia
w zachodzącym słońcu jeszcze nie robiłem zdjęć, czyli do ...

Czy do pobicia? Na pewno do poprawienia są moje wyniki... tylko na 3R - 4; o reszcie nie ma co wspominać - mizerota
. Taka mi się nasuwa uwaga, ocena naszej jazdy, że było dużo ataków, ale po skasowaniu zabrakło poprawek, o które aż się prosiło. No ale my nie jesteśmy zawodowcy. 

pawel-rower napisał(a):Taka mi się nasuwa uwaga, ocena naszej jazdy, że było dużo ataków, ale po skasowaniu zabrakło poprawek, o które aż się prosiło.

carrera napisał(a):WSC super, żeby jeszcze tylko czysciej było na trasie,do tej pory skrobie krowie placki z roweru

A warto z jakiegokolwiek powodu czyścić,karolbiegacz napisał(a):Jeszcze nie czyściłem łańcucha
karolbiegacz napisał(a):Kto dziś leci? (28.07.2016)
Jeszcze nie czyściłem łańcucha
Ale powinienem być

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość