Mnie sie spodobało. Chętnie wystartuje. Mam mały plan troche podnieść kondyche i dołożyć gościowi z 3 miejsca. No to co? Do zobaczenia na rewanżu
Co za cienias to powiedział

Mnie sie spodobało. Chętnie wystartuje. Mam mały plan troche podnieść kondyche i dołożyć gościowi z 3 miejsca. No to co? Do zobaczenia na rewanżu

jojas napisał(a):ZAGADKAMnie sie spodobało. Chętnie wystartuje. Mam mały plan troche podnieść kondyche i dołożyć gościowi z 3 miejsca. No to co? Do zobaczenia na rewanżu
Co za cienias to powiedział

Wojtek napisał(a):czekam na foteczki

Wojtek napisał(a):czekam na foteczki
i w ten to niezbyt skomplikowany sposób sprawię że świat będzie lepszy

)
- gratulacje

Panzerjager44 napisał(a):Ha czy nie dołożę to się okaże na jakiś kolejnych zawodach
Niestety nie mogłem być z przyczyn ode mnie zależnych (i niezależnych).

Wszyscy co mnie trochę znają na wieść że startuję dostaliby skrętu kiszek z powodu śmiechu. A ponieważ większość mnie zna to może nawet wskoczyłbym na pudło.
A tak na poważnie. Ktoś (pewnie MK) wpadł na pomysł aby w przyszłym roku zrobić czasówkę zarówno szosowa jak i terenową a klasyfikacja byłaby łączna. Ale jakby co to taki świeży i jeszcze niesprecyzowany pomysł. Opinie i sugestie mile widziane.
[/center]

Wojtek napisał(a):zawsze na grupowym zamykam oczy

karolbiegacz napisał(a):Moja opinia po czasówce:
3. Pokazała, że nie jest płaczliwą BABĄ. Ania po kraksie za torem kolejowym pozbierała się szybciutko i dotarła do mety. Pokazała, że jest babą z charakterem.![]()
. Gdy poprosiłem ją aby zrobiła replaya wywrotki bo niestety nie uchwyciłem tego atrakcyjnego wydarzenia to tak się na mnie spojrzała, że do tej pory nie nogę z wrażenia zasnąć.
jojas napisał(a):Wojtek napisał(a):zawsze na grupowym zamykam oczy
Na innym zdjęciu miałeś otwarte ale inni zachowywali się nieodpowiedzialnie.karolbiegacz napisał(a):Moja opinia po czasówce:
3. Pokazała, że nie jest płaczliwą BABĄ. Ania po kraksie za torem kolejowym pozbierała się szybciutko i dotarła do mety. Pokazała, że jest babą z charakterem.![]()
Może i tak ale koleżanką to żadną. Gdy poprosiłem ją aby zrobiła replaya wywrotki bo niestety nie uchwyciłem tego atrakcyjnego wydarzenia to tak się na mnie spojrzała, że do tej pory nie nogę z wrażenia zasnąć.
Powód edycji: post pod postem - adm

karolbiegacz napisał(a):no tak szkoda, że nie ma tego na zdjęciu
Ania musisz to powtórzyć gdy tylko Jojas będzie w pobliżu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości