ciuchy na rower

Powrót do Co kupić?

Pomoc w wyborze roweru, części i akcesoriów

ciuchy na rower

Postprzez merman » 6 maja 2010, o 11:31

czy w oce można gdzieś kupić ciuchy na rower w sensie spodnie i kurtki z odblaskowymi kolorami?
merman
Nowy

Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: ciuchy na rower

Postprzez karolbiegacz » 6 maja 2010, o 13:14

merman napisał(a):czy w oce można gdzieś kupić ciuchy na rower w sensie spodnie i kurtki z odblaskowymi kolorami?

tak np: w "MG Sport" - GALERIA ALIUS
jeszcze przy ul.Kołobrzeskiej w sklepie rowerowym wisi kilka koszulek.
karolbiegacz
-#KK24h

Zdjęcia: 41
Podziękował: 2095
Otrzymał podziękowań: 813

Postprzez Panzerjager44 » 7 maja 2010, o 10:02

Ja bym ci jednak proponował zakupy przez internet. Dużo większy wybór i raczej nie przepłacisz. A w Oce to tak jak napisał Karol - najlepsze miejsce w Aliusie, maja dobre ceny .
Life is too short to ride a shit bike
Panzerjager44
-#OCT

Zdjęcia: 157
Podziękował: 258
Otrzymał podziękowań: 142

Postprzez 77maka77 » 9 maja 2010, o 09:16

MG Sportu już w aliusie nie ma . Będzie teraz w nowo powstałym budynku za galerią alius miedzy galeria a ock .
Otwarcie około połowy maja - 15-19 . Będzie wiele promocji na otwarcie także można będzie kupić taniej np kurtkę czy koszulkę rowerową. Pozdrawiam.
77maka77
Stały Bywalec

Zdjęcia: 52
Podziękował: 65
Otrzymał podziękowań: 62

Postprzez karolbiegacz » 22 gru 2010, o 07:43

A dziękuję Ci bardzo 77maka77 :)
Można znaleźć tańsze zestawy, ale niestety są brzydkie, zresztą te droższe też urodą nie grzeszą. Podobały mi się ogromnie koszulki, spodenki, komplety pod tym adresem http://www.bobshop.de/pl/Kolekcja-damska/ znalezione, ale niestety, CENA ZABÓJCZA.
Albowiem cię kocham tutejszy idioto" - Julian Tuwim

Pochwal autora tego posta

jojas
Stały Bywalec

Rower: czerwony, zielony, bordowy

Wysłany: Dzisiaj 7:13
Przepraszam ale czy odzież ta ma być funkcjonalna czy ładna (uczucie subiektywne)? Jeżeli ładna to po to aby zwracać na siebie uwagę (ciężko jest oglądać w trakcie jazdy na rowerze własne plecy lub pośladki). Jeżeli ma wyglądać dla innych (gdy mam strój śliczny to upiększam ruch uliczny) to należy jeździć tylko przy dobrej widoczności. Może należy kupić jeden strój do lansu a drugi do użytkowania zgodnie z przeznaczeniem. :D
Ps. jeszcze nie wypiłem dzisiaj kawy stąd mój dobry nastrój. :)

z tematu GjwsD
karolbiegacz
-#KK24h

Postprzez lostpearl » 22 gru 2010, o 07:59

karolbiegacz napisał(a):
A dziękuję Ci bardzo 77maka77 :)
Można znaleźć tańsze zestawy, ale niestety są brzydkie, zresztą te droższe też urodą nie grzeszą. Podobały mi się ogromnie koszulki, spodenki, komplety pod tym adresem http://www.bobshop.de/pl/Kolekcja-damska/ znalezione, ale niestety, CENA ZABÓJCZA.

Pochwal autora tego posta

jojas
Stały Bywalec

Rower: czerwony, zielony, bordowy

jojas napisał/a:
Przepraszam ale czy odzież ta ma być funkcjonalna czy ładna (uczucie subiektywne)? Jeżeli ładna to po to aby zwracać na siebie uwagę (ciężko jest oglądać w trakcie jazdy na rowerze własne plecy lub pośladki). Jeżeli ma wyglądać dla innych (gdy mam strój śliczny to upiększam ruch uliczny) to należy jeździć tylko przy dobrej widoczności. Może należy kupić jeden strój do lansu a drugi do użytkowania zgodnie z przeznaczeniem. :D

Proszę :) . Ładna i funkcjonalna ma być! Zawsze plecy i pośladki można obejrzeć przed jazdą, bo rzeczywiście podczas jazdy, chodzenia, turlania i innych czynności służących przemieszczaniu się - ciężko plecom i pupie patrzeć w oczy. Co do lansu – to każdy go uprawia, mniej lub bardziej skrycie, i mniemam, że widoczność niewiele ma z tym wspólnego.
Jeden strój do lansu, drugi do użytkowania? Za drogo! Ekonomiczniej i mniej miejsca w szafie – funkcja + urok stroju . A na marginesie, jeśli buzia i krój ciała nie do lansu, to może przynajmniej szatą da się przyciągnąć zamglone spojrzenia, w których dobra widoczność jest niewskazana.

Dzięki Karolbiegaczu za przypomnienie :P . Jednak strój ma związek wielki z GjwsD. Pamiętam jak powiedziałeś, że nie mogę jechać w stronę Dzbenina bez kasku na głowie. Wyobraź sobie, gdybym chciała jeździć z Wami nie tylko bez kasku tą drogą? Konsekwencje dla GjwsD byłyby ogromne, ale przemilczę. Poza tym kiedy stroje wybieram - zawsze myślę o ławeczce :zalamany: , że musi jej być zimno i smutno kiedy nie widzi żółtej grupy, która taki kolor wybrała na odzienie z funkcjonalności, a nie dla lansu :D .

Wysłany: Dzisiaj 7:13

z tematu GjwsD

Proszę bardzo - szefie Don Karlo-Moderato-Samozwańczo-Tato
lostpearl
-#OCT

Zdjęcia: 17
Podziękował: 52
Otrzymał podziękowań: 66

Postprzez karolbiegacz » 22 gru 2010, o 17:33

NO CO ? :szok:
Chciałem na te Święta wyręczyć trochę zapracowanego admina.
no ale to już nie na temat - ha ha
przepraszam.
idę uprać rajstopy - ups rajtuzy :)
karolbiegacz
-#KK24h

Postprzez lostpearl » 22 gru 2010, o 19:07

:rotfl:
lostpearl
-#OCT