Khaav napisał(a):Fakt Racja.
Ładne są i popieram
które?
Khaav napisał(a):Fakt Racja.
Ładne są i popieram
Dyżurna Blondi napisał(a):Ja tam do ceny jaką daje sponsor moge dorzucić z 50 czy 100 za komplet byle był lepszy od tych co niebieskie seryjnie szyją dla bdc albo inne gdzie skóra prześwituje przez materiał. Albo suwaki nie wpuszczone w materiał tylko przyklejone fastrygą i drapiące spoconą skórę. To tylko przykład.
Dyżurna Blondi napisał(a):A ten materiał w 100% nielajkrowany? Z perforacją ma być droższy?
Dyżurna Blondi napisał(a):Inaczej. Lajkra z perforacją? Taka wytłaczana? Jakem Dyżurna: staję na straży puszystej a może i zakompleksionej części składu, która nie ma budowy takiej jak serav, krulik czy Agnieszka i w zbyt dopasowanej lajkrze może robić za postrach tras.
Dyżurna Blondi napisał(a):Z tego co się domyślam to i cena wzrośnie bo zamówienie się podzieli. Ok. Ostatnie pytanie. Czy przewidziane są podpisy czy bezimienne będą?
Dyżurna Blondi napisał(a):W moim przypadku może nie tak o ścisłość czy niedocisłość chodzi ale o to że przy zbyt wąskiej koszulce się ledwo zapnę i będzie zjeżdżała do góry nawet przy staniu na dłuższą metę. Przy dobrej na szerokość będzie po prostu sukieneczka do połowy ud. Może pozbieraj tylko to ile osób chce mieć krótszy krój? Ja potrzebuję 60 cm z przodu maxymalnie. Myślę że ta długość to przy S jest normą ale S może być mała. Zaś przy M czy L już nie, więc tylko o to mi chodzi. Przy tej długości 60cm z przodu i szerokości 50cm już rozmiar mogę jakoś dobrać. Ale i tak chciałabym mieć podpisaną.
Khaav napisał(a): czyli Nie ważne jak nie wygodnie się wsiada i wysiada.
Ważne jaką wygode się ma podczas jazdy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości