JechAnek napisał(a):Też będęjak nie będzie padał deszcz
Pijący_mleko napisał(a):no i nie padał deszcz
padał śnieg
Obrazek
Obrazek
karolbiegacz obiecywał łosie, ale niestety zauważyłem tylko:
Obrazek
uwaga
Obrazek
Na trasie w siodle trudno było się utrzymać więc więcej biegali
czyli by wstydu nie robić kolejne atrakcyjne zdjęcie:
Obrazek
Więcej tu: https://goo.gl/photos/T6djGsyHnSbMHect5
Pijący_mleko napisał(a):Niestety nie uchwyciłem wszystkich, nie zmieściłem
pawel-rower napisał(a):Wiosna, wiosna... a formy brak! Rowery zardzewiały przez zimę, tkanka mięśniowa otłuszczona, pierwsze starty mało obiecujące, Prezes zaniepokojony. Przyczyna jest oczywista: nadmiar lb i braki treningowe. Trzeba coś z tym zrobić, bo dalej tak nie może być. Lekarstwem będzie przetarcie zarośniętych szlaków mtb w Dąbrówce. Rozmyślając raz przy Łomża eksport mtb wpadłem na zaskakujący nawet mnie pomysł, że po trafionych WSC (cokolwiek by ten skrót nie oznaczał...) należałoby na coś i wtorki przeznaczyć (albo nawet środy), najlepiej na wyścigo-treningi MTB po pięknej nasze puszczy w Dąbrówce. Wiem wiem jak niektórzy jesteście zazdrośni! Dlaczego tylko w Dąbrówce? - pytacie. Może jakoś się dogadamy... . Ja tymczasem ubiegając konkurencję wyznaczyłem trzy trasy, rundy po ok 6-7 km, z którymi chciałem szanowną Brać kolarską zapoznać, najwyższe Czynniki prosząc o akceptację. Pierwsza trasa: SZYBKA - łatwa i przyjemna; druga: CIĘŻKA - powolna; trzecia MORDERCZA - co wiadomo co oznacza. Można by startować na przemian, lub odpowiednio pod kątem startów w innych wyścigach. Krucho u mnie ostatnio z czasem, jednak w najbliższą sobotę na 17, 31 będę gotów by zapoznać Wszystkich z propozycjami. Później dyskretnie oznaczę i posprzątam sam.
Żywię nadzieję, że zaakceptujecie mój lokalny patriotyzm zgadzając się z nazwą Naszej inicjatywy: DĄBRÓWKA MTB! Przemyślcie, przepijcie, przegłówkójcie to wszystko i dajcie znać co krytyka Wasza wnosi swego.
No to co, zbiórka przy parkingu w lesie między Nasiadkami a Dąbrówką?
Pawełek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość