JechAnek napisał(a):;) nie nazwał bym tego treningiem, raczej przygotowaniem miejsca do dalszego pałaszowania świątecznych pyszności - ale do rzeczy![]()
Wybieramy się jutro (niedziela 11:30) z juniorem na małą przejażdżkę po lesie - czas tak już po śniadaniu i jajeczku a jeszcze przed obiadkiem - lasek bliziutko za Tobolicami - zbiórka w miejscu ubiegłorocznego biegu - kto chętny zapraszamy na 11:30
Shirer napisał(a):Ile było osób w Dąbrówce wczoraj? ja przeczytałem dopiero po 17 ,tak to pewnie bym przyjechał
Ktoś wybiera się dzis lub jutro do Dąbrówki czy wszyscy odpoczywają po wyścigach?
W krótkiej wypowiedzi zbudowałeś napięcie, tylko gdzie finałJechAnek napisał(a):Ktoś wybiera się dzis lub jutro do Dąbrówki czy wszyscy odpoczywają po wyścigach?
O Dąbrówce to nic nie słyszałem (bo tam są wilki), ale na jutro szykuje się mała wyprawa na szosę tylko szczegóły jeszcze nie są znane do końca
![]()
Jak będę znał już szczegóły (myślę, że dziś po południu to wrzucę na Treningi szosa
Pijący_mleko napisał(a):W krótkiej wypowiedzi zbudowałeś napięcie, tylko gdzie finałJechAnek napisał(a):Ktoś wybiera się dzis lub jutro do Dąbrówki czy wszyscy odpoczywają po wyścigach?
O Dąbrówce to nic nie słyszałem (bo tam są wilki), ale na jutro szykuje się mała wyprawa na szosę tylko szczegóły jeszcze nie są znane do końca
![]()
Jak będę znał już szczegóły (myślę, że dziś po południu to wrzucę na Treningi szosa
W krótkiej wypowiedzi zbudowałeś napięcie, tylko gdzie finał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość