W tym się prawie zakochałam, chociaż nie ma kwiatków na ramie, ale jak na razie za drogi (około 4 000).
Myślicie, że jest jakaś szansa, że zejdzie do 3 000?
77maka77 napisał(a):Pewnie nie ma bo w zasadzie wrzesień to jest kumulacja przecen i rowerki zostają na następy sezon. Jakoś nie zauważyłem żeby nowe rowerki spadały mocniej np w grudniu w stosunku do ceny wrześniowej. Jesli dobrze widzę on ma hydrauliczne V breaki ?? Nie potrzebne ci coś takiego a sporo to kosztuje. Wpadnij po niedzieli do MG Sportu wystawiłem Ci fajnego crossa to się przejedziesz i będziesz miała porównanie czy lepiej czy gorzej się jezdzi niż na takim za 4000 bo skoro nie widać różnicy ..................
i linia jak malowana. Być może to kolorystyka tak na mnie podizłała, bo ten sam model, ale inny kolor już mnie nie urzekał.

Myślałam, że rower męski będzie dla mnie za duży, ale to tylko kwestia doboru rozmiaru,a zsiadać się nauczę jak facet.
A co do jazdy Twoim GT-orkiem możemy się umówić tak: stawiamy się na zbiórce GjwsD i Ty jedziesz na moim, ja na Twoim
(ja mam okropną damkę i nie nadążyłam za grupą z różnych powodów), albo Ty jedziesz na swoim i jeśli wytrzymasz ich tempem cały dystans, to znaczy, że rower Twój jest wart PRZEMYŚLENIA 

lostpearl napisał(a):Damki nie chcę już na 100%. Są brzydkie. Wyglądają jak rowery dla komunistekMyślałam, że rower męski będzie dla mnie za duży, ale to tylko kwestia doboru rozmiaru,a zsiadać się nauczę jak facet.
Z tej jazdy "sklepowym" GT zrezygnuję, skoro to DAMKAA co do jazdy Twoim GT-orkiem możemy się umówić tak: stawiamy się na zbiórce GjwsD i Ty jedziesz na moim, ja na Twoim
(ja mam okropną damkę i nie nadążyłam za grupą z różnych powodów), albo Ty jedziesz na swoim i jeśli wytrzymasz ich tempem cały dystans, to znaczy, że rower Twój jest wart PRZEMYŚLENIA

Zapewne nie są mi potrzebne, chociaż nie mam zamiaru jeździć jak rozważna pani, w białych rękawiczkach. Na jakieś górki chciałabym się kiedyś wdrapać, żeby potem poczuć wiatr we włosach przy zjeździe. Kiedyś zjeżdżałam z Gubałówki i pamiętam, że nie mogłam rozwinąć dobrej prędkości, bo obawiałam się, że hamulce są za słabe. Dobrze byłoby mieć w takich sytuacjach komfort, ale to pewnie też zwykłe hamulce mogą zapewnić.77maka77 napisał(a):obydwa rowerki mają hamulce hydrauliczne z tym że jeden ma tarczowe a drugi V . Musisz się zastanowić czy takie są ci potrzebne . Jeśli np będziesz jeździć po lasach gdzie błoto mocno oblepia obręcze a potem zjeżdzać 40-50 na godzine w dół zakończony ostrym zakrętem hydrauliczne tarczowe Ci się przydadzą . Nie znam twojego stylu jazdy ani miejsc które masz zamiar odwiedzać , ale np na pielgrzymkę czy wycieczki asfaltowe takie hamulce są zbyteczne a sporo się za nie dopłaca. Pierwszy ma chyba mocniejszą korbę i suport.

Brzydsza kolorystyka (czarny jest bardziej eleganckiPanzerjager44 napisał(a):http://skleprowerowy.bydgoszcz.pl/polecane/kellys_definite_2010
A co powiesz na taki. Ma nieco większe sportowe zacięcie. Poza tym to w miarę uniwersalny rower, który o ile dobrze pamiętam zebrał sporo pochwał w teście w Magazynie Rowerowym.
), ale nad tym rowerem też się zastanawiałam. Z tym, że jest za drogi. Kosztuje ponad 3 000 zł. Phanatica z 2009r. znalazłam za 2500 zł. Może ten też gdzieś wyszperam taniej.
A Phanatic w tej cenie którą podałaś jest wart zastanowienia. Warto porównać specyfikacje bo kellys czasami nie wprowadza do rowerów żadnych zmian na kolejny sezon.
Biały mógłby być - prawie tak śliczny jak czarny, ale nie mogę znaleźć odpowiedniego modelu. Zastanawiałam się jeszcze nad takim (ma dziwne coś pod siodełkiem) http://www.bikeland.pl/cross/rower_kellys_exquisite_28_db_-_2010/505.html.Panzerjager44 napisał(a):Rozumiem, chociaż sam jestem zwolennikiem koloru białegoA Phanatic w tej cenie którą podałaś jest wart zastanowienia. Warto porównać specyfikacje bo kellys czasami nie wprowadza do rowerów żadnych zmian na kolejny sezon.

Panzerjager44 napisał(a):Biały jest naprawdę ŁADNY !
Nie wiem jak innym ale mnie ten link z allegro nie chodzi....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości