.
.jojas napisał(a):Ja wczoraj po około 15 km wymiękłem jak masełko na grzejniku. Ledwo doczłapałem się do Ostrołęki z prędkością około 15-17 km. Teraz mam dylemat, czy oddać rower na złom czy samemu tam iść.

To chyba nie ten tematkarolbiegacz napisał(a): zdjęcia pijącego_mleko
http://picasaweb.google.com/karolbiegac ... 012km870m#
Zbyszko napisał(a):Na zbiórce, na ławeczce zjawiło się, oprócz mnie czterech, nowych, nieznanych w "GjwsD" rowerzystów, wśród nich był "pijący mleko". Ja przejechałem 48 km przez Szczawin i Goworowo ze średnią, zaledwie 28,2 km/h . Pozostali, po kliku kilometrach ze średnią 29km/h, odłączyli się pojechali swoim tempemi swoją trasą.
).

. Jutro rozpoczynam kolejny tysiąc.Zbyszko napisał(a):Wczoraj o 13.00 na ławeczce byli, oprócz mnie, Agnieszka i Sylwek z GjwsD. Przejechaliśmy 42 km na trasie przez Dzbenin - Zapieczne - Janki Stare - Borowce - Troszyn - Susk - Ławy.
Dzisiaj natomiast /o 10.45/ na trasę Ostrołęka - Łęgi - Kurpiewskie - Szkwa - Dąbrówka - Lelis - Gibałka - Dylewo - Obierwia - Olszewka - Łazy - Ostrołęka /56 km/ ruszyłem sam. O 12.50 na przedmieściach Ostrołęki pokonałem kolejną barierę tj. 12 000 km w tym sezonie. Jutro rozpoczynam kolejny tysiąc.

: Cieszę się, że doceniasz moje osiągnięcie.
Będzie mi również miło jeżeli doczekasz moich lat w dobrym zdrowiu i kondycji. Szczerze Ci tego życzę:)
GjwsD nie ma dla Ciebie propozycji i ja też Ci raczej nie mogę zafundować "piekiełka", bo od czwartku przez kilkanaście dni nie będzie mnie na necie i prawdopodobnie w Ostrołęce.netka napisał(a):Czy na następną sobotę też coś przygotowaliścieJakiś raj albo piekiełko

Pijący_mleko napisał(a):Ta ławeczka jest tak ważna ze zastanawiam sie czy nie zaprojektować tam wiaty przystankowej z boksami dla rowerów ... ale miasto na to nie pójdzie
karolbiegacz napisał(a):Dziś wracając z pracy (roboty) spojrzałem na ławeczkę (tę od GjwsD) i zrobiło się smutno
Nikogo nie ma - pada deszcz, ciemno
Kiedy znów wszyscy się spotkamy przy ławeczce ?
Piszcie kiedy to będzie.
Czy jesteście za tym aby przesunąć porę roku i żeby cały czas było lato?
.............................................................................................................
Jeśli nie jeździcie to przynajmniej piszcie.
Pozdrowienia dla GjwsD

Nie tylko Zbyszko.karolbiegacz napisał(a):Zbyszek przylatuj w niedzielę do Ostoi na 11.00

Pijący_mleko napisał(a):Nie tylko Zbyszko.karolbiegacz napisał(a):Zbyszek przylatuj w niedzielę do Ostoi na 11.00
Na spotkaniu należało by sie spodziewać minimum połowę rowerzystów GjwsD.
Ale kto ich wszystkich powiadomi jak tutaj nie zaglądają![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości