Powrót do Galerie forumowiczów
) ale w ten poniedziałek nie odpuściłem gierek. Faktem jest że nic na temat mojej kontuzji nie czytałem. Może niewiedza czyni cuda?
lostpearl napisał(a):Jak kolano? Pytam, bo nie wiem, czy mam startować klubem fanów?

Ja znowu odwrotnie.Panzerjager44 napisał(a):Może się mylą, może i czasami czegoś nie wiedzą, ale parę razy uratowali moją D..pę więc jakoś odruchowo jestem po ich stronie.

Panzerjager44 napisał(a):Chyba tak do końca to nie straciłeś tych 30 zł i 3 dni. Skoro na zdjęciu nic nie widać to parę rzeczy pewnie zostało wykluczonych. Podstawą wydaje się w twoim przypadku odpoczynek i zrezygnowanie na jakiś czas z jazdy. Gdybyś tak zrobił od początku może by się nie pogorszyło.
Może się mylą, może i czasami czegoś nie wiedzą, ale parę razy uratowali moją D..pę więc jakoś odruchowo jestem po ich stronie.

Panzerjager44 napisał(a):Chyba tak do końca to nie straciłeś tych 30 zł i 3 dni. Skoro na zdjęciu nic nie widać to parę rzeczy pewnie zostało wykluczonych. Podstawą wydaje się w twoim przypadku odpoczynek i zrezygnowanie na jakiś czas z jazdy. Gdybyś tak zrobił od początku może by się nie pogorszyło.
Może się mylą, może i czasami czegoś nie wiedzą, ale parę razy uratowali moją D..pę więc jakoś odruchowo jestem po ich stronie.

). Prawie zawsze lądowałem na Wawelskiej i jakoś mnie ratowali.

okresie zimowym jest odpoczynek regeneracja organizmu Czytam na forum wasze wyprawy to jestem pelen podziwu Ja dopiero teraz zaczynam sie powoli rozjezdzac i sluham co mnie boli TU NOWY KOLEGA DOBRZE CI RADZI UDAC SIE DO WARSZAWY mNIE TESZ BOLA KOLANA BIODRA OD JAZDY i czekam pul roku na zabiegi POZDRAWIAM77maka77 napisał(a):Bloki i buty już są w kartonie pewnie pójdą na sprzedaż , ustawienia roweru też zmodyfikowane , głownie siodło . No nic do końca lutego przerwa a pożniej fizykoterapia . Mój znajomy masażysta ma podobno fajne urządzenie magnetronik czy jakoś tak , leczenie polem magnetycznym bo na kasę chorych to chyba najbliższy termin czerwiec jak nie wrzesień - niezłe jaja heh .Byłem też u fizykoterapeuty. Zauważył nieznaczną dysproporcję między mieśniem czworogłowym a dwugłowym tzn miesień czworogłowy jest rozwinięty nadmiernie a dwugłowy słabo.Zbyt silny miesień czworogłowy może powodować przeciązanie słabszych mieśni dwugłowych szczególnie w miejscach ich przyczepu do kości, czyli pasuje do bólu ktory czuję. Poćwiczę trochę z cięzarkami plus dużooooo ćwiczeń rozciągających .
Jeszcze się pościgamy niedługo ;-) Grunt to myśleć pozytywnie.

KOJOT napisał(a):Ból jest przemijający a skutki rezygnacji pozostają na zawsze.
77Maka77 postępuj jak profesjonalista.
Powrót do Galerie forumowiczów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość