, to na innym "forum" znalazłam przepis na bombę:

To ja przepraszam ze nie podzieliłem się z Tobą moimi ciastkamilostpearl napisał(a):Nie chcieliście pomóc z ciuchami i jedzeniem kalorycznym (oprócz Netki),
... a na na ciuchach się nie znam.Oficjalnego zaproszenia nie ma więc trzeba zrobić sobie to samemukarolbiegacz napisał(a):Ja poproszę - bo lubię

Oficjalnego zaproszenia nie ma więc trzeba zrobić sobie to samemu

karolbiegacz napisał(a):Oficjalnego zaproszenia nie ma więc trzeba zrobić sobie to samemu
aaaa no to ja nie umiem
lubię tylko jeść.

netka napisał(a):Testowałam dziś nowe butki spd ,są dość szybkie,ale bolą mnie kolana i drętwiała mi jedna stopa.Wyrzucić,czy jeździć dalej

jojas napisał(a):Dzisiaj zeskrobałem brud z roweru. Było ciężko. Pod spodem ukazał się metal. Czy tak powinno być?

Panzerjager44 napisał(a):Proponuje pomyśleć o treningu szosowym w sobote na trasie Szczytno-Olsztyn-Szczytno. Warunki powinny być zbliżone.

lostpearl napisał(a):Mam prośbę. Czy ktoś mógłby wrzucić na forum profil trasy KaszebeRunda (ten na 220 km), ale taki dla blondynek:
- z opisem górek (czyli czy to jest górka na której można wyzionąć co się ma, czy tylko rozłożyste wzniesienie, na które nie trzeba mieć zbyt dużo pary w płucach, żeby wjechać);
- jak duży/mały jest kąt nachylenia terenu;
- gdzie w okolicy można znaleźć podobną górkę do "kaszebskiej" najwyższej/najtrudniejszej do podjechania?
Mile widziane będą zdjęcia terenu, po którym ma zasuwać Kaszebe220

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość