Autorzy: Panzerjager44, Ziomek
Powrót do Ostrołęka Cycling Team

) starego trutnia (już nie pamiętam dzięki komu
) to napisałbym że trochę mi to przypomina dżokeja na walcu drogowym który dojechał do saloonu gdzieś na dzikim wschodzie i za chwilę uwiąże go do takiego ustrojstwa wejdzie do środka i gruchnie sobie 100 siwuchy. Ponieważ jednak nie chcę być postrzegany jako mąciciel i s. truteń to napiszę że bardzo mi się podoba tylko: ....ale właściwie nie ma co pisać. Zadam za to pytanie. Czy ktoś z Was był na wystawie znaków graficznych Z. Kowalczyka w galerii Ostrołęka?

zresztą w wydrukowanym statucie MO z lat 90tych było kilka innych wpadek. A co do koszulek to są łatwo rozpoznawalne (nie oceniam układu graficznego, symboliki itp spraw) i to jest dość ważna cecha, którą niewątpliwie posiadają. Z odległości 200m wiadomo o przynależności posiadacza danego wdzianka. Swoją drogą (bez podtekstów) to podoba mi się logo (projekt, układ graficzny, niepotrzebna 4 barwa) AG, ukłony dla autora.kolarz99 napisał(a):Wg. mnie nie powinno sie dyskutowac z kolorami..
i żadnych uwag o złośliwości itp. 

Powiem szczerze koszulki w kolorach miasta to po moim trupie

Zgodziłam się z bólem serca na OCeT w nazwie, na kolory jakie "demokratyczne" ustalenia wcisną na koszulki - też zgoda, ale nic ponad to. Amen
Cykliści to wariaci, wystarczy spojrzeć jak ubierają się Kolarze przez duże Klostpearl napisał(a): Koszulki AG wyróżniają się z tłumu - fakt, podobnie jak wariaci lub artyści.
lostpearl napisał(a): Nie wszystko musi być demokratycznie, bo czasem dyktatura przynosi lepsze efekty (mnie nikt demokratycznie nie zmusiłby do noszenia koszulek w barwach Ostrołęki, ale jak będzie mus, to MUS).
Czy sugerujesz, że istnieje jakaś organizacja o charakterze niedemokratycznym która by Ciebie zmusiła do czegoś? lostpearl napisał(a): Kiedy pisze się projekty, nieważne w jakie ubiera się kolorki, ważne co się proponuje.
jojas napisał(a):Cykliści to wariaci, wystarczy spojrzeć jak ubierają się Kolarze przez duże Klostpearl napisał(a): Koszulki AG wyróżniają się z tłumu - fakt, podobnie jak wariaci lub artyści.![]()

jojas napisał(a):lostpearl napisał(a): Nie wszystko musi być demokratycznie, bo czasem dyktatura przynosi lepsze efekty (mnie nikt demokratycznie nie zmusiłby do noszenia koszulek w barwach Ostrołęki, ale jak będzie mus, to MUS).
Przynależność do grupy daje korzyści i przywileje ale rodzi też pewne zobowiązania. Należysz, to masz krakać jak reszta. Przynależność do organizacji tego typu jest dobrowolna i jest to indywidualna decyzja, przy czym można z przynależności w każdej chwili zrezygnować. Moje marzenie to zrezygnować z opieki RP i nie płacić podatków, ale niestety się nie da bez przeprowadzki.Czy sugerujesz, że istnieje jakaś organizacja o charakterze niedemokratycznym która by Ciebie zmusiła do czegoś? [/guote]
Tak. Zdarzyło się. Dobrze na tym wyszłam. Tam gdzie nie chodzi o fundamentalne wartości można pofokać i w czymś nie krakać z resztą wron. Chyba, że dotknie fundamentu, wtedy należy rozpostrzeć skrzydła i sfrunąć pod wiatr.
Ze zwolnieniem z RP - dobrzejojas napisał(a):lostpearl napisał(a): Kiedy pisze się projekty, nieważne w jakie ubiera się kolorki, ważne co się proponuje.
To, to taki wyszukany żart?[/guote]
Nie. NAIWNOŚĆ, z której nie mogę się wyleczyćjojas napisał(a):Aby nie doszło do pyskówki wyjaśniam, że jeżeli odpowiadam na czyjś post oznacza to iż:
wart jest odpowiedzi
coś mnie w danym poście zaciekawiło
coś jest dla mnie niejasne
mam ochotę popisać trochę głupot
Czy wyraziłem się jasno?
- poważnie cenię Twoje poczucie ciętości (w ogóle, nie tutaj) i chylę czołem czołobitnie. Mniej poważnie - Wyraziłeś się jasno i napompowanie.

Wygladali jakby sie urwali z teatrzyku dla dzieci pt: Pszczółka Maja.

Powrót do Ostrołęka Cycling Team
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości