jojas napisał(a):A po co?

Mnie to nie rajcuje. Jeżelibym wygrał co jest raczej niemożliwe to niewiele bym miał z tego frajdy. Jeżeli wygra ktoś komu na tym zależy, będzie jej (frajdy) miał nieporównanie więcej. Wniosek: jeżeli ja bym wygrał to zysk niewielki, a ktoś straciłby dużo radochy. Proste 
jojas napisał(a):Czy przez to będę lepszy?Mnie to nie rajcuje. Jeżelibym wygrał co jest raczej niemożliwe to niewiele bym miał z tego frajdy. Jeżeli wygra ktoś komu na tym zależy, będzie jej (frajdy) miał nieporównanie więcej. Wniosek: jeżeli ja bym wygrał to zysk niewielki, a ktoś straciłby dużo radochy. Proste

, innych co po niektórych, tak
i to jest fajne. Lubię się pośmiać, z siebie również i to jest dla mnie fajne
. Szkoda mi czasu i energii aby udowodnić iż jestem od kogoś w czymś lepszy (wersja pozytywna) lub gorszy (wersja negatywna) w czym w ogóle nie mam interesu. Po prostu nie mam duszy sportowca. Lubię rywalizację innych, sam nie lubię rywalizować. A tak naprawdę to mam zegarek
Gdyby chodziło o np. BSA Rocekt 3 z lat 70 (nawet do kapitalnego remontu) to co innego. Po prostu jestem wrednym materialistą. Ciekawe dlaczego mam wrażenie, że nic Ci nie wyjaśniłem? 
77maka77 napisał(a):Jojas właśnie zerwał mi się pasek w zegarku. Wyślij wygraj i ja się zaopiekuje zegarkiem i będę miał radochę .
Wygrać raczej i tak bym nie wygrał, a po drugie to Timex a nie Rolex. A co do radochy to nie wątpię, że będziesz miał większą gdy sam wygrasz konkurs (przecież lubisz rywalizacje, a wypowiedzi masz cięte, błyskotliwe i dowcipne )
A tak na marginesie to z takimi pomysłami lepiej zajmijcie się prostowaniem bananów
No i wylazła ze mnie kultura i słoma z butów.

jojas napisał(a):Historia kołem się toczy. Po co?

karolbiegacz napisał(a):właśnie - ile koło ma szprych?

Pijący_mleko napisał(a):karolbiegacz napisał(a):właśnie - ile koło ma szprych?
To zależy od upodobań użytkownika tego koła.
Niektórzy nawet lubią jak parę szprych jest wyłamane

myśli chodzą mi po łbie. Tym razem zagadka bardziej dla historyka, speca od militarii lub podobnej maści speca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość