Jestem tu nowy. Nazywam się Hubert i jestem z Ostrołęki. Chciałbym zacząć przygodę z zawodami MTB. Pozdrawiam!
Hej
Czytaj nasz kalendarz http://kk24h.pl/kalendarz
może któreś zawody, na które się wybieramy - podpasują Tobie
Nie bądź głupi. Rozumiem że ktoś lubi smród, pot, brud, siniaki, obtarcia ewentualnie zwichnięcia lub złamania, to jest normalne. Ale awarie sprzętu? To jest naprawdę irytujące. A w życiu nie chodzi o to żeby się irytować. Witam.
Witam wszystkich miłośników rowerów i wszystkiego co z nimi związane .Jestem Kuba lat 20 , mieszkam obecnie w Warszawie lecz często przyjeżdzam do domu pod Ostrołęką . Na rowerze jeżdżę od paru ładnych lat wyłącznie turystycznie .Mam parę ładnyh tras po Polsce w swoim dorobku . Mam nadzieję na jakieś wspólne tripy . Pozdrawiam
Witam wszystkich miłośników rowerów i wszystkiego co z nimi związane .Jestem Kuba lat 20 , mieszkam obecnie w Warszawie lecz często przyjeżdzam do domu pod Ostrołęką . Na rowerze jeżdżę od paru ładnych lat wyłącznie turystycznie .Mam parę ładnyh tras po Polsce w swoim dorobku . Mam nadzieję na jakieś wspólne tripy . Pozdrawiam
Witaj
Pisz na forum ...
_________________ Iść, ciągle iść, trafiać celnie
W zawianej piaskiem trawy ślad
Być sobą być niepodzielnie
Oczami dziecka mierzyć świat
Iść, ciągle iść w stronę słońca
W stronę słońca aż po horyzontu kres
Ja to jak zawsze (do mety) tak i na forum z małym opóźnieniem, ale się przywitam oficjalnie - pozdrowerek dla wszystkich maniaków rowerowych (nie wypada używać przy powitaniu bardziej wyrazistych określeń, ale i tak żaden rowerzysta by się nie obraził - odświeżyłem temat bo widzę, że już długo nikt tu nie zaglądał.
Witam wszystkich
Niedawno wyremontowałem swój rower. Rama Cro-Mo została wypiaskowana i polakierowana, osprzęt całkowicie wymieniony. Właściwie poza ramą wszystko jest nowe. Zacząłem jazdy po Ostrołęce i okolicach.
Witam wszystkich
Niedawno wyremontowałem swój rower. Rama Cro-Mo została wypiaskowana i polakierowana, osprzęt całkowicie wymieniony. Właściwie poza ramą wszystko jest nowe. Zacząłem jazdy po Ostrołęce i okolicach.
Witam wszystkich
Cześć. Skoro jesteś w "ciągu" naprawczym to może przy okazji powiesz mi jak uszczelnić cartridge w RST Gamma tl
Rower: Romet Sierra Nevada '96
Wiek: 33 Dołączył: 09 Paź 2014 Posty: 5 Pochwały: 5/2 Skąd: Susk Stary
Wysłany: 2014-10-09, 19:37
Witam wszystkich .
Zacząłem z wami jeździć we czwartki późno, ale mam nadzieję że w przyszłym sezonie będzie częściej. Pozdrawiam wszystkich maniaków 2 kółek
Witaj
Zaglądaj częściej na forum.
Może i ja czasami zajrzę do koni jak Dasz pozwolenie
Oczami dziecka mierzyć świat
Iść, ciągle iść w stronę słońca
W stronę słońca aż po horyzontu kres