Pijący_mleko napisał(a):Marqs napisał(a):A co byście powiedzieli na wieczorne spotkania (póki widno) – robienie tras od 5 do 15 km.
Można by się spotykać raz albo częściej w tygodniu.
O taki pomysł by był fajnym rozwiązaniem według mnie

Pijący_mleko napisał(a):Marqs napisał(a):A co byście powiedzieli na wieczorne spotkania (póki widno) – robienie tras od 5 do 15 km.
Można by się spotykać raz albo częściej w tygodniu.
Panzerjager44 napisał(a):Szosowcy mogliby spotykać się na godzinkę wieczornego treningu, ale z wami też mogę śmignąć
Pijący_mleko napisał(a):Dąbrówka – Złota Góra – Serafin – Łyse (Przejazd koło spalonych zakładów) – Lipniki – Kadzidło – Tatary – Długi Kąt – Lelis
Trasa ok 82km.
adm napisał(a):Nie macie żadnych propozycji na niedzielę?
Z krótszych tras proponuję zrobić kółeczko: Ostrołęka, Łęg Przedmiejski, Nasiadki, Lelis, Łodziska, Obierwia, Olszewka, Ostrołęka. Odległość ok. 35 km.
Jeśli wolicie dłuższą trase to może to co wcześniej proponował Pijący Mleko:Pijący_mleko napisał(a):Dąbrówka – Złota Góra – Serafin – Łyse (Przejazd koło spalonych zakładów) – Lipniki – Kadzidło – Tatary – Długi Kąt – Lelis
Trasa ok 82km.
Piszcie co o tym myślicie...
krulik25 napisał(a):Ja proponuje wycieczke do rezerwatu Serafin, i za przewodnika wziąść Pijacy_mleko
Cineeek napisał(a):w jedną stronę można pojechać przez Dąbrówkę i potem Gąski, na Zbójną
Marqs napisał(a):Można też jechać przez Miastkowo, Łątczyn, Susk, ale od Nowogrodu do Łątczyna nie znam tych dróg i możemy gdzieś trafić na żwirówkę.
Cineeek napisał(a): Co do innych propozycji, to liczę na to, że inne osoby będą też włączały się do dyskusji i też na którąś trasę zagłosują.
Ja proponuję tak: do czwartku głosujemy i piszemy czy ktoś jedzie, w piątek temat z konkretnymi informacjami dotyczącymi wyjazdu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość