Fajnie przygotowałem serie 5 zdjęć żebym mógł podpowiadać stopniowo, A tu kicha
No dobra robaczki wieża ciśnień - tak ale gdzie? (na siłę chcę wykorzystać przygotowane miniaturki).

dajmy spokój wieży ciśnień. Ale skoro jesteście tacy mądrzy to proszę mi powiedzieć gdzie zrobiono to zdjęcie? Ups pomyłka to dla takich mocarzy jak wy za łatwe, nawet gdybym zażądał 100 metrowej precyzji. Musze się bardziej wysilić proszę wymienić przynajmniej 4 gatunki drzew widocznych na tym zdjęciu. Nie, nie i jeszcze raz nie. Takie pytanie by obrażało waszą inteligencje (uwielbiam "Ojca Chrzestnego"
). Przepraszam, że przyszło mi na myśl takie infantylne pytanie. Muszę zahaczyć o coś w czym nie jesteście zbyt mocni. Oczywiście nie ma to nic wspólnego z moja złośliwością, gdyż nic takiego nie istnieje ale jest związane z moim hobby. Pytanie brzmi: Jakich filtrów użyto przy obróbce tego zdjęcia?

Ile radości w tej rudości, ale skoro nie to wwaliłeś na foto, to obstawiam "poniedziałkowy ranek" - szaro, piiiiiiiiiiii i mroczki w oczach.
, albo pierwszą tylko. Trzecią zostawię na koło ratunkowe, bo na podpowiedź przyjaciela liczyć nie mogę, bo to ignorant 

Ale to tak na marginesie. Podsumowując Pancer słusznie przypuszcza, że to żaden z wymienionych przez niego filtrów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości