Od jakiegoś czasu pracuję z dwoma kolegami nad stworzeniem aplikacji internetowej/mobilnej dla rowerzystów o nazwie Wheelog. Chciałbym, żeby dzięki tej aplikacji można było gromadzić informacje na temat przejechanych w danym sezonie tras, mierzyć swoje statystyki i np. dobierać odpowiednie plany treningowe. Chcemy stworzyć fajne narzędzie, które zadowoli największych rowerowych wyjadaczy. A żeby spełnić to zamierzenie, postanowiłem Was zapytać, co Wam najbardziej przydałoby się w takim narzędziu? Co chcielibyście w nim zobaczyć? Czy korzystacie z aplikacji służących np. do rejestrowania przejechanych tras na podstawie wbudowanego w telefon modułu GPS? Czego wg Was w dostępnych rozwiązaniach brakuje?
Będę baaardzo wdzięczny za wszelkie sugestie i pomysły. Postaram się wykorzystać jak najwięcej Waszych propozycji. Proces tworzenia aplikacji Wheelog jest też tematem mojej magisterki, więc tym bardziej przydadzą się Wasze komentarze, które być może posłużą za materiał do pracy pisemnej

Aha, jeszcze jedna sprawa, jeżeli już teraz jesteście zainteresowani wypróbowaniem mojego dzieła, to zapraszam na www.wheelog.com - zostawcie swojego maila, a jako pierwsi dostaniecie dostęp do wersji beta naszego serwisu.
Pozdrawiam
Paweł