Sponsorem kiełbasek na ognisko jest:
dziękujemy
stan na dzień 27.12.2012
LP Imię Nazwisko dystans /km dyscyplina miejscowość klub coś o sobie
1 Jerzy Bartoszewicz 10 bieg Olszewo-Borki AG bez limitu Ostrołęka i okolice Będę biegł jak nie będę pracował
2 Robert Biedka 10 bieg Rzekuń AG bez limitu Ostrołęka i okolice Już chyba wyzdrowieję
3 Artur Budny 5 bieg Ostrołęka
4 Wojciech Bukowski 5 bieg Czerwin Boli mnie jeszcze kolano ale bardzo chciałbym być.
5 Hubert Długołęcki 10 bieg ARCO Ławy
6 Jacek Dmochowski 5 marszobieg Ostrołęka AG bez limitu Ostrołęka i okolice Wogóle nie biegam
7 Sławomir Domian 10 bieg Ostrołęka AG bez limitu Ostrołęka i okolice Będę reniferem
8 Mirosław Dudzic 5 bieg Ostrołęka AŚ Ostrołęka
9 Bogumiła Dzwonkowska 5 nordic walking Czarnowiec
10 Robert Głosek 10 bieg Wojciechowice AG bez limitu Ostrołęka i okolice
11 Sylwester Grabowski 10 bieg Ostrołęka Nowe buty są do rozbiegania i nie mam gdzie tego zrobić
12 Ryszard Gurzęda 10 bieg Ostrołęka niezrzeszony biegnę żeby choć trochę podtrzymać formę
13 Jerzy Jabłonowski 0 ? Ostrołęka AKR JOJAS
14 Robert Juchniewicz 10 bieg Ostrołęka MZOSTiIT Ostrołęka
15 Stanisław Juchniewicz 10 bieg Ostrołęka AG bez limitu Ostrołęka i okolice
16 Maria Kamińska 5 bieg Nowosiedliny Jeśli przeżyję imieniny
17 Wiesław Kamiński 10 bieg Nowosiedliny Jeśli żona przeżyje imieniny
18 Małgorzata Karczewska 5 nordic walking Czarnowiec AG bez limitu Ostrołęka i okolice mąż mnie zmusza
19 Marek Karczewski 5 narty Czarnowiec AG bez limitu Ostrołęka i okolice Gdy będzie śnieg – biegnę na nartach.
20 Leszek Kleczkowski 5 bieg Ostrołęka KS Amator Marek mnie zmusił
21 Jacek Kołakowski 100 bieg Rzekuń AG bez limitu Ostrołęka i okolice Dołóżcie mi jedno zero
22 Andrzej Kowalczyk 5 bieg Ostrołęka WEGA Ostrołęka
23 Roman Leszczyński 10 bieg Ostrołęka
24 Sławomir Lis 10 bieg Ostrołęka
25 Leszek Małkowski 10 bieg Susk ARCO Ławy
26 Sławomir Mąka 5 bieg Ostrołęka Green Taxi Jesli Wiesia uzna, ze mamy urlop to się pojawimy
27 Jan Mierzejewski 5 bieg Ostrołęka AG bez limitu Ostrołęka i okolice Jeśli dostanę wolne to będę
28 Piotr Nabiałek 10 bieg Ostrołęka Ekomena Pijący_mnie_zmusza
29 Wiesław Podeszwa 10 narty Białobrzeg Bliższy chcę pobiec na nartach
30 Ela Podeszwa 5 bieg Białobrzeg Bliższy
31 Sławomir Saj 10 bieg Ostrołęka AG bez limitu Ostrołęka i okolice
32 Norbert Siemiątkowski 10 bieg Rzekuń AG bez limitu Ostrołęka i okolice bo mam duży samochód, który będzie potrzebny jako ściana
33 Tadeusz Więckowski 10 bieg Olszewo-Borki AG bez limitu Ostrołęka i okolice No to fajnie, że jest bieg
34 Mirosław Wilkowski 10 szybki bieg Ostrołęka AG bez limitu Ostrołęka i okolice Mistrzu
35 Oleksander Yetsyk 10 bieg Ostrołęka AG bez limitu Ostrołęka i okolice Będę ze Staśkiem
36 Wojciech Zarzycki 10 bieg Ostrołęka AG bez limitu Ostrołęka i okolice
37 Arkadiusz Zyśk 10 bieg Ławy ARCO Ławy
38 Marek Żebrowski 10 bieg Rzekuń ARCO Ławy