Szklanka na drodzesteve69 napisał(a):Pijący_mleko napisał(a):... było niecodziennie (jak na pierwszy raz można powiedzieć oryginalnie w tradycji czwartków)...
Zabrzmiało bardzo tajemniczo. Może coś więcej?![]()
Szklanka na drodzesteve69 napisał(a):Pijący_mleko napisał(a):... było niecodziennie (jak na pierwszy raz można powiedzieć oryginalnie w tradycji czwartków)...
Zabrzmiało bardzo tajemniczo. Może coś więcej?![]()
do czasu
. Dzięki mnie dwie osoby glebowały. Prawdę mówiąc bardzo niefachowo można powiedzieć że po partacku
nie to co ja też glebowałem dwa razy ale bez żadnych skutków ubocznych. No może nie do końca bo dzisiaj rano bolało mnie kolano, nadgarstek, łokieć a na dolnych partiach ciała miałem jakieś ciemne plamy których nie dało się zmyć. Pewnie z czasem zejdą
. Ponadto jedna osoba pokazała że potrafi glebować bez mojej pomocy. Fakt faktem że na drodze miejscami było "lustereczko" i pomysł aby po nim jeździć w nocy nie był przejawem zdrowego rozsądku. I to by było na tyle 

Pijący_mleko napisał(a):W ostatni czwartek rowerzystów nie brakowało
... było niecodziennie (jak na pierwszy raz można powiedzieć oryginalnie w tradycji czwartków)
... więc dystans krótki

... albo kilka razy się wyłożył .

Jedna duża ?SamaRama napisał(a):Khaav napisał(a):...
Jojas szklanka szklanką
ja przy szklance się nie wywalam xP
...
A ile szklanek ci trzeba, żeby się wywalić?

.
.

)
(zakładajta temat, bo już jakaś zapowiedź jest
)

adm napisał(a):Będzie ktoś dzisiaj?

nie tylko te osoby które trneują czesto widze strasze osoby które jadą po zakupy lub dla zdrowia żeby wyrwać się z domu a nie tylko oglądać zime za okna. Fajnie jest popatrzeć jak starsze osoby które maja problemy ze zdrowiem często wsiadają na rowerUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości