Bo zastanawia mnie ile z osób na forum ma legalnego Windowsa czy microsofta
Albo Kto Nie ściąga muzyki filmów itd.

Endrjuu napisał(a):To jest właśnie problem w dzisiejszych czasach, że uczciwość jest uznawana za wadę. Bo jak ktoś jeździ zgodnie z przepisami, to jeleń, jak kupi oryginalny program, albo płytę, to frajer, bo przecież można z neta za darmo pobrać...
octane1 napisał(a):Ja mam mam legalnego windowsa a nawet trzymuzy i filmów nie sciągam. Nie daję w łapę lekarzom i policjantom. Czasem wydaje mi się że jestem nienormalny

jojas napisał(a): Wracając jednak do Armstronga gdyby był słabszy i miał gorsze wyniki nikt nie robiłby na niego nagonki. Ktoś kto w czasie kariery był badany setki razy na obecność środków dopingujących i zawsze wynik był negatywny został uznany po kilku latach na podstawie poszlak za koksiarza. Prywatnie uważam że Armstrong brał podobnie jak 99,99% supersportowców (a może lepiej ich nazwać mutantami). Nie ma w tym nic złego, ich wybór. To oni rujnują swoje zdrowie, ryzykując życiem po to by dostarczyć rozrywki leniwemu społeczeństwu które w podzięce sypie groszem. Faktem jest że Armstrong 7 razy wygrał Tour de France bo był po prostu najlepszy koniec kropka. A jeżeli ktoś wieży ze jedząc pietruszkę i szpinak można przez kilka tyś kilometrów osiągnąć średnią 46 km/h, wycisnąć ciężar trzykrotnie większy od masy sztangisty, rzucić oszczepem 110 m, przebiec 100m poniżej 9,5 s niech idzie się leczyć.

Dlatego uważam sport tak, sport wyczynowy nie, a sport zawodowy to po prostu widowisko rozrywkowe gdzie wszystkie chwyty są dozwolone.

Endrjuu napisał(a):Dziwi mnie ta cała reakcja... Armstrong był po prostu najlepszym z biorących, bo naiwnością byłoby sądzić, że w zawodowym peletonie wszyscy są czyści. Bardziej zdziwiłoby mnie to, że ktoś wygrał nie biorąc w życiu żadnych środków.
Wszyscy wybrali go sobie na "ofiarę" i publicznie piętnują, wywlekając sprawy sprzed x lat.

Wojtek napisał(a):eh wszyscy na koksie!

A redbul czy izostar. Czyżby przestał to już być izotoniczny eliksir " o mocy ! przybywaj !" ?karolbiegacz napisał(a):Wojtek napisał(a):eh wszyscy na koksie!
Oprócz nas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości