Powrót do Poland Bike Marathon
Mkar napisał(a):Będzie więcej czasu na przygotowanie się. To co trenujemy dalej i przygotowujemy się na Otwock. No i kibicujemy wiośnie

Pijący_mleko napisał(a):Widzę ze temat pociągnie trochę dłużej niż to było w planach.

Pijący_mleko napisał(a):To jak już wszyscy są zachwyceni tą wiadomością to przynajmniej ja strzelę focha![]()
Decyzja ta popsuła moje plany rowerowe.

To jest pewien pomysł ...k8sad napisał(a):Pijący_mleko napisał(a):To jak już wszyscy są zachwyceni tą wiadomością to przynajmniej ja strzelę focha![]()
Decyzja ta popsuła moje plany rowerowe.
możesz zawsze powiązać plany z Mrozami
m81wwski napisał(a):Na Milano - Sanremo jakoś jechali pomimo śniegu?? Myślę, że org kierował się innymi przesłankami niż "dobro uczestników" bo najpierw przesunął z 23 na 24 Kwietnia a teraz na Maj.
Obrazek

serav napisał(a):m81wwski napisał(a):Na Milano - Sanremo jakoś jechali pomimo śniegu?? Myślę, że org kierował się innymi przesłankami niż "dobro uczestników" bo najpierw przesunął z 23 na 24 Kwietnia a teraz na Maj.
Obrazek
Jakbym dostał tyle PLN za start co oni to mógłbym co tydzień w taką pogodę jeździć ...

karolbiegacz napisał(a):Ja też myślę o wyjeździe do Legionowa
czy tylko masz dużo miejsca na myśli i
chcesz czymś wypełnić?
to chyba i tak Cię ...wystawił?Powrót do Poland Bike Marathon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość