Fotka z ...
Powrót do Galerie forumowiczów
- Ja przecinek nawias kwadratowy imię rekruta zamknąć nawias przecinek uroczyście przysięgam na nawias kwadratowy bóstwo do wyboru rekruta zamknąć nawias przestrzegać Praw i Przepisów Porządkowych Miasta Ankh-Morpork przecinek nie zawieść publicznego zaufania i chronić poddanych Jego łamane przez Jej nawias niepotrzebne skreślić zamknąć nawias Wysokości nawias imię panującego Monarchy zamknąć nawias bez trwogi przecinek korzyści ani dbałości o własne bezpieczeństwo średnik ścigać złoczyńców i osłaniać niewinnych przecinek a w razie konieczności własne życie złożyć dla wspomnianej Sprawy, tak mi dopomóż nawias wyżej wymienione bóstwo zamknąć nawias kropka Bogowie chrońcie Króla łamane przez Królową nawias niepotrzebne skreślić zamknąć nawias kropka.
Pijący_mleko napisał(a):Wycieczka krótka , mimo to nie chciało mi się wstawać na trening Klubowy dzień później ,
o godz. 9:00 to chciało mi się jeszcze spać ....
Pijący_mleko napisał(a):Obrazek Zdjęcie linkowane ze strony : http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/arti ... /140319858
Rower główny mam na razie uziemiony, majstruję przy napędzie, prawdopodobnie niedługo będę musiał go wymienić,
a na ten moment rozebrałem całą korbę i czasu zabrakło by złożyć z powrotem![]()
dobra okazja by wszystko posmarować.
Nie przepadam za jazdą samochodem (niektórzy podejrzewają ze jestem ich wrogiem, jak nie widzę dla nich miejsca w mieście),
w czwartek jednak krulik podwiózł mnie na rozstrzygnięcie Plebiscytu na Sportowca Roku.
Miałem więc nieczęstą możliwość zobaczyć miasto z za szyby auta, a właściwie ulic miejskich .
Rowerzystów ciemną wieczorową porą na nich nie brakowało.
Sporo trenujących znajomych.
Pewnie każdy korzysta z okazji, by jak najkrótszą trasą uciec na spokojne trasy za miastem, jak i ja to robię.
Nie byłem więc świadomy ze śmigających wieczorem jest taka ilość. [spora]
(nie liczę tych z "obwodnicy", bo oni chyba boją się za miasto ruszyć)
... pomarudzę :
Jutro mogę zmoknąć na rowerku
Efektu z mycia sprzętu znowu nie będzie widać po przejażdżce ...
Powrót do Galerie forumowiczów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości