karolbiegacz napisał(a):Wczoraj (16 marca) odwiedziłem potencjalną trasę rowerową III duathlonu.
Ha Ha ale jazda![]()
Koło Beton-Stalu czy jak mu tam (koniec Kołobrzeskiej - chyba) tam gdzie kończy się betonowa ulica wjeżdżamy w beton ale rozrobiony przez koła samochodów. Musiałem uważać aby mi się rower nie zabetonował![]()
Dalej koleiny ze śniegiem oraz tam gdzie dociera słońce glębokie kałuże po których trzeba przejechać bo po bokach krzaki i nie ma gdzie uciekać.
Trochę dalej można zeskoczyć na łąkę ale nie na długo bo trzeba wjechać do lasu gdzie słońce jeszcze nie dociera i jest sporo śniegu.
Przez ten śnieg obawiam się, że dla niektórych będzie do pokonania pieszo ( ha ha ja przejechałem)
I tak przez cały las. Wyjazd z lasu przed Goworkami - żwirówka mięciutka (podmokła) ciężko ale tylko ze 200m dalej wyskakujemy na asfalcik i przed torami w prawo i na Targową przez Goworki juz po asfalcie. Dalej już luzik (Czy bez dodatkowych atrakcji).
No to na wczoraj tak wygląda odcinek przez Goworki.
Możecie tam pojechać po moich śladach.
Do wczoraj w lesie nie było śladów rowerowych więc po moich powinniście trafić

Pijący_mleko napisał(a):Chciałem sie spytać.
Jeżeli znajdą sie kibice z forum to każdy jedzie indywidualnie czy może jedziemy w grupie.
karolbiegacz podpowiedź jakie będzie najlepsze miejsce które będzie najbardziej atrakcyjne dla kibiców.
Czy trasa rowerowa przez las jest jakoś oznakowana.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości