carrera napisał(a):Ile było osób na wyścigu?Ja wczoraj praca i nie dało rady
Było nas piętnastu. Imprezka jak zwykle udana, tylko ja trochę zawiedziony swą jazdą.

carrera napisał(a):Ile było osób na wyścigu?Ja wczoraj praca i nie dało rady

No dobra,pawel-rower napisał(a):... Nie trening tylko wyścig ...
Pijący_mleko napisał(a):No dobra,pawel-rower napisał(a):... Nie trening tylko wyścig ...
ale czy te ostatnie słowo
nie miało być na cenzurowanym
albo jakoś zaszyfrowane ?
Widzę ze zdjęć, iż tym razem byli dawno nie widziani.

Jechan napisał(a):Dzisiaj bardzo ciekawy trening, było szybko, były ataki, byla dynamika![]()
1R - 1.
2R - 1.
3R - 1.
... bo to, że byłeś pierwszy to My wiemy, że będziesz jak tylko przyjedziesz na start.

serav napisał(a):W galerii jest ponad 30 nowych zdjęć z wczoraj Galeria WSC A tutaj są zdjęcia do pobrania w oryginalnej wielkości : Oryginalne pliki
Aha i wczoraj
2R: 3

karolbiegacz napisał(a):Pijący_mleko napisał(a):No dobra,pawel-rower napisał(a):... Nie trening tylko wyścig ...
ale czy te ostatnie słowo
nie miało być na cenzurowanym
albo jakoś zaszyfrowane ?
Widzę ze zdjęć, iż tym razem byli dawno nie widziani.
można je zaszyfrować tak "WySCik"

wygląda na to, że reszta szlifuje formę na sobotę, na MTB Przystań
- oczywiście dla najlepszych
ale wrzucę później 
(i od tej pory zaprzestałem mieć pretensje do mojego nowego-starego nabytku
), drugi Arka (choć na wyraźne życzenie Rafała
) trzeci Rafała. Ostatnie oznacza iż Rafał zaprzestał jeździć na pięć
. Ściganie było tak ostre, wycieńczające, że po ostatnim finiszu tylko pierwsza trójka dojechała rozpędem do ronda
. W związku z powyższym proponuję dodać do naszych zasad punkt, że aby był zaliczony ostatni finisz zawodnik musi osiągnąć przynajmniej taką prędkość, że po minięciu mety rozpędem dojedzie do ronda i okrąży je - nawet pod wiatr! I to wcale nie jest żart! 

... choć nie dla wszystkich będzie widoczny.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości