Trochę jestem niezorientowany.
To sie spytam czy będzie zmontowany cały film czy może coś nie wyszło.
Iść, ciągle iść, trafiać celnie W zawianej piaskiem trawy ślad Być sobą być niepodzielnie Oczami dziecka mierzyć świat Iść, ciągle iść w stronę słońca W stronę słońca aż po horyzontu kres
No nie ... tyle szkła ... a robota taka precyzyjna. A rowerów tyle jakby cała kompania te rowery naprawiał
Iść, ciągle iść, trafiać celnie W zawianej piaskiem trawy ślad Być sobą być niepodzielnie Oczami dziecka mierzyć świat Iść, ciągle iść w stronę słońca W stronę słońca aż po horyzontu kres
Zapomniałem dodać ze obraz w pierwszym planie zawiera reklamę koncernu Kompania P....arska SA.
Z tego względu należy je ocenzurować bo jest niepoprawne politycznie do myśli przewodniej tego forum.
Jak niektórzy wiedzą udałem się do Rumuni żeby pyknąć na rowerze Trasę Transfogarską.Udało się !!!!
Dane wjazdu:
najwyższy punkt 2042 m n.p.m.
przewyższenia: 1456 metry
długość 31 km
Średnia prędkośc 14,7 km/h
czas podjazdu: 2 godziny 7 minut
średnie tętno 169
tętno maksymalne 190
Temperatura na dole: 16
Temperatura na szczycie: -2
Relacja po powrocie do Polski - na razie siedzę w Budapeszcie.
Ostatnio edytowano 27 cze 2010, o 21:51 przez Panzerjager44, łącznie edytowano 1 raz