Pierwszy wspólny trening

Powrót do Ostrołęka Cycling Team

Postprzez jojas » 17 mar 2011, o 00:06

lostpearl napisał(a):PS Pan Jojasu też pstrykał, ale widocznie za mało się hipopotamy unurzały w bagnie ...

Oczywistym jest wszelkim ludzikom posiadającym przynajmniej jedna szarą komórkę (marki Nokia lub podobną) iż jest to wierutna bzdura. Padł mi komp i już. Fakt, relacja "troche" :cool: po czasie. W ramach rekompensaty opiszę Wam jaka miałem rozmowę w pon. 14.03
Gostek- Ale się wczoraj ubrechtałem.
Ktoś - a co?
Gostek- jadę sobie wczoraj po mieście (autem) i widzę: jedzie sobie grupa kolarzy, wiecie tak tak profesjonalnie ubrana, kaski, okulary rękawiczki i te rzeczy. Zapiep...ają aż miło a za nimi na końcu Jurek (Jojas) w zielonym polarze :D
Ja - no, wczoraj pojechaliśmy na przejażdżkę :zdziwko:
Gostek- ty z nimi ;) :D :rotfl:
ja - no tak :zalamany:
Gostek-a co znasz ich? :D :D
ja - znam ale rzadko z nimi jeżdżę.
Gostek- :zdziwko: :zalamany: :szok:
ja - :)
jojas
Stały Bywalec

Zdjęcia: 837
Podziękował: 110
Otrzymał podziękowań: 458

Postprzez karolbiegacz » 17 mar 2011, o 06:28

jojas napisał(a):
lostpearl napisał(a):PS Pan Jojasu też pstrykał, ale widocznie za mało się hipopotamy unurzały w bagnie ...

Oczywistym jest wszelkim ludzikom posiadającym przynajmniej jedna szarą komórkę (marki Nokia lub podobną) iż jest to wierutna bzdura. Padł mi komp i już. Fakt, relacja "troche" :cool: po czasie. W ramach rekompensaty opiszę Wam jaka miałem rozmowę w pon. 14.03
Gostek- Ale się wczoraj ubrechtałem.
Ktoś - a co?
Gostek- jadę sobie wczoraj po mieście (autem) i widzę: jedzie sobie grupa kolarzy, wiecie tak tak profesjonalnie ubrana, kaski, okulary rękawiczki i te rzeczy. Zapiep...ają aż miło a za nimi na końcu Jurek (Jojas) w zielonym polarze :D
Ja - no, wczoraj pojechaliśmy na przejażdżkę :zdziwko:
Gostek- ty z nimi ;) :D :rotfl:
ja - no tak :zalamany:
Gostek-a co znasz ich? :D :D
ja - znam ale rzadko z nimi jeżdżę.
Gostek- :zdziwko: :zalamany: :szok:
ja - :)

Niech "gostek" dołącza i niech się nie dziwi :)
karolbiegacz
-#KK24h

Zdjęcia: 41
Podziękował: 2095
Otrzymał podziękowań: 813

Postprzez 77maka77 » 17 mar 2011, o 10:20

A co się dziwi ? zupy niech zje lepiej pomidorowej dobrej i niech wsiada na rower bo etylina 5.08 zł na statoil.
77maka77
Stały Bywalec

Zdjęcia: 52
Podziękował: 65
Otrzymał podziękowań: 62

Postprzez Pijący_mleko » 22 mar 2011, o 08:51

Pierwsza relacja super ;) ... druga za pewne potknięcia relacjonującego nie zasłużyła na moją pochwałę :P
Iść, ciągle iść, trafiać celnie
W zawianej piaskiem trawy ślad
Być sobą być niepodzielnie
Oczami dziecka mierzyć świat
Iść, ciągle iść w stronę słońca
W stronę słońca aż po horyzontu kres

Redaktor do moich postów by się przydał
Pijący_mleko
Moderator

Zdjęcia: 232
Podziękował: 1359
Otrzymał podziękowań: 2187

Postprzez jojas » 31 mar 2011, o 20:08

Do Pijącegomleko.
Z pokorą wielką, większą lub największą zapytowuje się uprzejmie o jakież to potkniecie chodzi? Mam nadzieję (zapewne płonną) iż nie masz na myśli literówki. Jeżeli byłbyś mniej emigmatyczny i oświecił mnie w temacie potknięć (potknięcia) to w ramach samodoskonalenia mógłbym w przyszłości uniknąć podobnych wpadek. Z drugiej strony jeżeli miałbym mniej tego typu wpadek i był mniej skromny to zamiast słowa ideał można by było używać słowa jojas. :P
A tak na marginesie to możesz nie odpisywać bo pewnie spotkamy się na zawodach w sobotę i se pogadamy jak Kurp z Kurpiem choć Ty jesteś z za rzeki. :D
jojas
Stały Bywalec

Zdjęcia: 837
Podziękował: 110
Otrzymał podziękowań: 458

Poprzednia strona

Powrót do Ostrołęka Cycling Team