Powrót do Mazovia MTB Marathon
kolarz99 napisał(a):Kto z was jedzie do RAWY?

kolarz99 napisał(a):To ja chce tylko powiedzieć że ja będe i będą to kolejne punkty które OCT straci że mnie nie ma w drużynie...fuck a czuje moc
Pijący_mleko napisał(a):Maria po raz kolejny na podium![]()
Wiesiek poszedł na całość czyli wybrał Giga.
Gratulacje dla całej ekipy WMW.

77maka77 napisał(a):Nie rozumiem Cię. Przecież Przemek[PANZERJAGER44] napisał Ci na forum żebyś zadzwonił do niego i pogadał . Dzwoniłeś ?? Na specjalne zaproszenie na czerwonym dywanie raczej bym nie liczył .

Nie będę się prosił. Ty robisz wszystko by wyniki OCT były jak najlepsze. Reguła jest taka najpierw wyniki potem sponsorzy. Chyba że szukasz sponsora..ale innego....to nie to Forum hehehehehe 

Panzerjager44 napisał(a):Starty to tylko jedna z form naszej zabawy. Sponsorzy są różni i niekoniecznie chodzi o robienie jakis wielkich wyników, a bardziej o aktywnośc i pomysły. Także jakiegos parcia na robienie strasznych wyników nie ma. Chodzi przeciez o zabawe, a jak lubisz sie ścigac to też dobrze. Także wrzuć chłopie na luz zadzwoń i bedziesz wyrabiał punkty dla OCT.

Powrót do Mazovia MTB Marathon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości