.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/new_splash.gif)
Rama kross XC 21 cali, amortyzator przedni RST GILA TL (do zmiany zużyty), stery Cane Creek, przezutki deore, klamko-manetki deore, piasty deore, obręcze Alexrims ACE-18, hamulce deore, kaseta 9 deore LX, łańcuch deore XT, korba acera (zużyta do zmiany), kierownica + mostek truvativ, sztyca kalloy, siodełko san marco jakieś żelowe
jestem dumny z tego roweru i nigdy mnie nie zawiódł, za rower z takim osprzetem kupując w sklepie dał był 2 razy więcej niz składając go z częsci 
( w tym tygodniu najprawdopodobniej wymienię też ramę na Author Traction.)
wydawać się może dosyć stary ale dla mnie śmiga bosko. Wsadziłem opony half slick ostatnio bo stwierdziłem że najczęściej jeżdżę po asfalcie i lekkim terenie więc nie ma co kupować wielkiego kloca.

Rzeczywiście, naprawdę porządny sprzęt. Rzadkość spotkać taki rower w Ostrołęce.Czuły/Narew88 napisał(a):Nic tylko pozazdrościć takiego sprzętu

Ryszard Cichowski napisał(a):Witajcie a ja mam rower na dwuch kołachi nazywa się wheeleradm napisał(a):Rzeczywiście, naprawdę porządny sprzęt. Rzadkość spotkać taki rower w Ostrołęce.Czuły/Narew88 napisał(a):Nic tylko pozazdrościć takiego sprzętu

![Kwadratowy :]](./images/smilies/new_splash.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość