77maka77 napisał(a):centrowałem tam MTB . Cena 20 zł od koła. W sumie poprawa znaczna ale zawsze mogłoby być lepiej. Ogólnie obsługa miła , centrownica własnej roboty ze starego widelca . Generalnie jak twoje koła są warte mniej niż 300 zł to śmiało zanoś.

To jak kupiłem za 2 złote to teraz mam się rozglądać za jakimś markowymjojas napisał(a):Wystarczy tylko kupić dobraj jakości klucz do szprych np. firmy park za 68 zł

Cineeek napisał(a):wracam do tematu, gdyż teraz to ja mam problem z centrowaniem kół. czy oprócz tego warsztatu na Zawadzkiego możecie polecić jakieś inne? a może jakieś złote rączki? zmieniło się coś w tej kwestii?

lostpearl napisał(a):a teraz miałabym pożyczyć kasetę i koło?
(czy to jakies różnice w nazewnictwie?) - np: CD lub DVD czy tu różnica jakaś jest?

karolbiegacz napisał(a):lostpearl napisał(a):a teraz miałabym pożyczyć kasetę i koło?
teraz to jojas chce Ci pożyczyć z wolnobiegiem(czy to jakies różnice w nazewnictwie?) - np: CD lub DVD czy tu różnica jakaś jest?
jojas napisał(a):karolbiegacz napisał(a):lostpearl napisał(a):a teraz miałabym pożyczyć kasetę i koło?
teraz to jojas chce Ci pożyczyć z wolnobiegiem(czy to jakies różnice w nazewnictwie?) - np: CD lub DVD czy tu różnica jakaś jest?
Po prostu się przejęzyczyła, a może nie dostrzegasz różnicy pomiędzy kasetą a tzw wolnobiegiem?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości