Sponsorem koszulek jest firma Agro-Metal pana Jacka Dmochowskiego
Powrót do Ostrołęka Cycling Team

Możesz pomarzyćwiktorioss napisał(a): W takich koszulkach jak się pokażemy to będą o nas mówić czarne konie albo (miejmy nadzieję że bardzo rzadko) barany

wiktorioss napisał(a):właśnie na szosie za wiele tego nie widziałem zawsze to było jakieś fiu bździu kolorowe więc przynajmniej na szosie zlejemy się z asfaltem i załączy nam się tryb Stealth (coś w rodzaju niewidzialności)
. A co do niewidzialności to najlepiej ją uzyskać nikomu się nie pokazując np. trenazer w piwnicy za podwójnymi drzwiami. 
wiktorioss napisał(a):własnie się zastanawiałem czy w zestawie z koszulka przypadkiem nie dostaniemy czarnej pasty do butów? hehe
Ciekawe jaka nazwę kodową będzie miała drużyna? Asfalty a może kominiarze? No dobra żarty na bok bo tera bedzie na poważnie moim zdaniem stroje będą fajnie wyglądały gratulacje dla autorów projektu
Ciekawe czy wpływu na te opinie nie mają zbliżające się święta?
(zestaw do kamuflażu obowiązkowy!!)
wiktorioss napisał(a):nazwa kodowa to będzie OCT-ABS w wolnym tłumaczeniu: OCT to każdy wie co znaczy a ABS Asphalt Black Speed(zestaw do kamuflażu obowiązkowy!!)
jesli chodzi o nastroje świąteczne to całe szczęście mnie to nie dotyczy a koszulki i tak mi się podobają, jeszcze czekam na spodenki do kompletu?
wiktorioss napisał(a):czyli jak by nie było będziemy siać postrach na trasach, nie dość że czarni to jeszcze ABS-y

Powrót do Ostrołęka Cycling Team
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości